miercuri , 4 octombrie 2023

„Un gest pentru o viață”: comandați o carte la Libris și plătiți puțin mai mult, ca bebelușii să trăiască

BebeFoto: Anne Geddes

De fiecare dată când comandați o carte la librăria online Libris, adăugați un leu sau doi, sau mai mulți, la plata finală, pentru că astfel contribuiți și voi la lupta împotriva mortalității infantile din România. „Un gest pentru o viață” este o campanie a Organizației Salvați Copiii, căreia Libris.ro i s-a alăturat de curând.

„Împreună cu Salvaţi Copiii, ne propunem schimbarea statisticilor dureroase: în fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi. La fiecare cinci ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8,5 la 1000 de copii născuţi vii în 2013, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe de suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante”, spun reprezentanții Libris.ro

Libris.ro a fost lansată în anul 2009, iar în patru ani de la lansare a devenit cea mai mare librărie online din România. Notorietatea ei a atras nu doar clienţi, nu doar cumpărători de carte, ci şi parteneriate utile. „Numeroasele solicitări primite în decursul anilor, cu precădere în ultimul timp, nu ne-au lăsat indiferenţi, ne-au responsabilizat şi mai mult, ne-au făcut să realizăm că este important să ne implicăm împreună. De aceea, din decembrie 2014, vă propunem să ne alăturăm împreună proiectului Organizației Salvați Copiii de reducere a mortalității infantile în România”, adaugă reprezentanții Libris.

„Un gest pentru o viață” este o campanie de strângere de fonduri pentru 15 maternităţi din Bucureşti, Argeş, Braşov, Caraş-Severin, Constanţa, Dolj, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Neamţ, Suceava, Timiş şi Vaslui.

Câteodată, ca să salvezi o viaţă este nevoie doar de un gest. Noi, cei care nu suntem direct implicați în actul medical, avem puterea să facem posibil acest câteodată, avem puterea să salvăm, prin el, o viață. Alege să nu fii indiferent! Alege să donezi în campania „Un gest pentru o viață”! Adaugă la comanda ta de pe Libris.ro 1 leu, 3 lei, 5 lei sau altă sumă. Toate fondurile vor fi redirecționate Organizației Salvați Copiii România. „Periodic vă vom informa cu privire la sumele colectate și, desigur, vă vom arăta rezultatele campaniei. Împreună putem salva viețile a mii de copii! Împreună putem să le oferim o șansă! Libris și Salvaţi Copiii vă mulțumesc pentru implicare!”, se încheie comunicatul librăria online.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *