vineri , 8 decembrie 2023

Un nou podcast: The Paul Leslie Hour. Primul episod: interviu cu Willie Nelson

Realizatorul de interviuri Paul Leslie intră într-o nouă etapă cu emisiunea sa, „The Paul Leslie Hour”, care a devenit, de azi, podcast. Producția este deja disponibilă pe iTunes și va fi și pe Stitcher, iar în primul episod, Paul are un invitat absolut spectaculos: artistul Willie Nelson.

„Am lansat acest podcast chiar în ziua în care am împlinit 14 ani de când fac interviuri. În tot acest timp, ele au fost difuzate la diferite posturi de radio din Statele Unite și au putut fi ascultate pe YouTube. Cu toții știm însă că radioul, ca și presa scrisă, nu mai are popularitatea pe care o avea până acum câțiva ani, iar YouTube preferă conținutul video. Să transform emisiunea într-un podcast mi s-a părut cel mai natural și benefic lucru”, spune Paul Leslie.

În primul episod, Paul ne invită în celebrul autocar de turnee al lui Willie Nelson, unde l-a intervievat pe artist, acum câțiva ani. Aflăm cum a trecut peste PR-ul muzicianului, care a refuzat să-i faciliteze un interviu, și cum a reușit să-i atragă atenția lui Nelson, cu ajutorul unei cărți poștale inedite. Conversația lor e de azi disponibilă în primă audiție!

Alte două episoade vă așteaptă să le ascultați, iar următoarele vor fi livrate abonaților în fiecare luni, miercuri și vineri. Dacă nu aveți posibilitatea de a vă abona pe iTunes, nu-i nimic: podcastul „The Paul Leslie Hour” poate fi ascultat și pe site-ul jurnalistului american. Ca să fiți la zi cu noutățile, îl puteți urmări pe Paul pe Facebook și Instagram.

***

În cei 14 ani de când realizează interviuri, Paul Leslie a stat de vorbă cu unele dintre cele mai influente personalități ale lumii. I-au fost invitați oameni precum Larry King, Cesaria Evora, Woody Allen, Jeff Bridges, Maya Angelou, Gene Wilder, Ben E. King, Frank Sinatra Jr. și sute de alți artiști care au creat lucruri memorabile.

Paul are 36 de ani și trăiește în Atlanta, Georgia.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *