sâmbătă , 26 septembrie 2020

Un rus a plătit 1.400.000 de euro pentru o călătorie în spațiu cu Leonardo DiCaprio

Leo

Un om de afaceri rus, stabilit în Monaco, a plătit 1.400.000 de euro pentru a lua parte la o călătorie în spațiu alături de Leonardo DiCaprio, la o licitație care a avut loc recent, pe Coasta de Azur.

Un loc lângă starul din „Marele Gatsby”, într-o navă care aparține miliardarului Richard Branson, a atras atenția tuturor participanților la evenimentul care s-a desfășurat, zilele trecute, la Hotel Cap-Eden-Roc în Antibes. Iar unul dintre invitații prezenți la gala organizată de amfAR a fost dispus să meargă oricât de departe, financiar vorbind, pentru a obține șansa de a părăsi atmosfera Pământului în compania lui DiCaprio. Călătoria a fost adjudecată de afaceristul Vasily Klyukin, în vârstă de 37 de ani, informează Daily Mail. El va petrece trei zile în Mexic, antrenându-se pentru această misiune a companiei Virgin Galactic, ce va fi lansată la sfârșitul acestui an.

După premiera de la Festivalul de Film de la Cannes a celei mai recente pelicule în care joacă, Leonardo DiCaprio a rămas pe Riviera Franceză, unde se relaxează și participă la evenimente. Gazdele licitației amfAR au fost Nicole Kidman și Sharon Stone.

Licitatie Antibes

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus