sâmbătă , 24 iulie 2021

Unde ieşim la teatru în luna octombrie

4x4Personaje

Şi în luna octombrie sunteţi aşteptaţi la Palatul Naţional al Copiilor, o serie de piese de teatru ce nu trebuie ratate!

Pe 9 octombrie este programată comedia “Fă-mi loc”, un spectacol spumos, în care Medeea Marinescu si Marius Manole demonstrează că viaţa e plină de surprize.

Dacă o incursiune în Bucureştiului interbelic vi se pare tentantă, nu pierdeţi întâlnirea de la Palatul Naţional al Copiilor, cu “Take Ianke şi Cadîr’, de pe 14 octombrie. Vă aşteaptă în rolurile celor trei negustori de modă veche Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs şi Doru Ana.

Pe 15 octombrie, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, aveţi din nou întâlnire cu Ioan Gyuri Pascu şi Niculae Urs, de data aceasta în spectacolul “Dulce Amar de România”. Veţi lua parte la un duel indirect între umorul subtil al lui Topîrceanu şi cel profund al lui Nenea Iancu, într-o reprezentaţie inedită, în care Niculae Urs celebrează 65 de ani de viaţă şi 40 de ani de teatru! Bilete găsiți la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online, pe startickets.ro şi bilete.ro.

Pe 16 octombrie, Rodica Popescu-Bitănescu vă invită la cel mai nou spectacol al său! “Încă-i bine!” este o comedie de tranziţie, cu patru femei şi doi bărbaţi, din al căror duel verbal ies adevăruri despre agitatul nostru prezent. Textul şi regia: Rodica Popescu-Bitănescu. Distribuţie:  Rodica Popescu Bitanescu, Giliola Motoi, Ioana Marcoiu, Iuliana Călinescu, Radu Solcanu, Stefana Ionescu Darzeu, Razvan Hîncu.

Pe 17 octombrie este timpul pentru un spectacol de colectie: sunteţi aşteptaţi la întâlnirea cu maestrul Radu Beligan,  în piesa “Egoistul”. Restul distribuției: Adriana Trandafir, Damian Crâşmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu,  Cesonia Postelnicu şi  Silviu Biriş.

Şi pe 19 octombrie, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, aveţi întâlnire cu “4 x 4 personaje”, o piesă în patru tablouri şi 16 personaje, interpretate de Ioan Gyuri Pascu, Ioana Ancea, Alice Nicolae și Andrei Roșu.

Pentru toate spectacolele de mai sus găsiţi bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online, pe startickets.ro şi bilete.ro

Tot în octombrie, dacă doriţi să asistaţi la inegalabilul duel teatral „Caramitru – Mălaele, câte-n lună şi în stele„, sunteţi invitaţi la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Doi titani ai scenei româneşti vă oferă un captivant spectacol de improvizaţie, în care versurile şi schimburile iscusite de replici se împletesc cu acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin, pe 12 octombrie. Pentru acest spectacol biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Național şi online, pe startickets.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro şi biletoo.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus