sâmbătă , 2 decembrie 2023

Universul oamenilor pasionați, la reducere: minus 20 % din preț la cursurile DallesGO

DallesGo

Stilism & Tendinţe în Modă // Make-up // Fotografie // Social Media Design Interior // PR // Comunicare Online // Hairstyling // Cooking // Actorie

Urmează-ți pasiunea și înscrie-te la cursul tău preferat, la DallesGO!

Ai o atracţie irezistibilă pentru o călătorie în universul modei şi îţi doreşti să înveţi despre stil, tendinţe şi cum să stăpâneşti arta de a te exprima creativ si de a-ţi construi un stil aparte? Ai fost mereu pasionat de design interior, dar nu ai ştiut cum sa-ţi transpui visele în realitate? Cochetezi cu ideea unei cariere în PR sau comunicare online şi vrei să afli ce te pregăteşte cel mai bine pentru provocările acestei profesii? Sau poate te fascinează machiajul și dorești să explorezi şi să deprinzi ca un make-up artist profesionist această meserie creativă?

Pentru că managerii DallesGO cred că pasiunea este singurul avion care face înconjurul lumii cu viteza luminii, Make your early booking with 20% OFF @ DallesGO este campania care aduce pasionaţilor de industriile creative şi viitorilor profesionişti surpriza plăcută a reducerii de 20% la biletul lor spre viitor. Aeroportul: Universul DallesGo. Destinaţia: Cursurile ediţiei a opta a celei mai interactive şi creative platforme de hobby & learning, ediţie care va demara la sfarşitul lunii aprilie şi care se anunţă efervescentă.

Loc al oamenilor pasionați de dezvoltare personală și profesională, comunitate susținută de dorința de a învăța, de a experimenta, de a fi parte organică a noilor trenduri, ce atrage implicarea celor mai buni specialiști ai domeniilor creative, Universul DallesGO este în acest sezon cu adevarat terminalul spre implicare, descoperire, networking și start-ups.

Cursurile, accesibile și persoanelor ocupate

Cursurile DallesGO se întâmplă seara, de la 18.30, ceea ce le face accesibile chiar şi celor care au mereu un program încărcat, iar atmosfera rămâne, aşa cum era de aşteptat, una inspirațională, creativă şi interactivă, pe toată durata călătoriei.

Fiecare curs after work include 12 întâlniri – câte una pe săptămână – în cadrul cărora înveţi de la oameni fascinanţi, formatori de excepţie, care îţi vor transmite cele mai interesante şi actuale informații despre industria care te interesează. Ṣi pentru că la DallesGO pasiunea este destinaţia permanentă, managerii vin în întâmpinarea celor care îşi doresc să afle şi mai multe despre pasiunea lor şi, începând din noul sezon, fiecărui curs i se adaugă un modul opţional de 6 săptamâni, ce vine ca o continuare firească a dezvoltării cunoştinţelor şi abilităţilor proaspăt formate.

Campania „Make your early booking with 20% OFF @ DallesGO” se desfăşoară între 25 februarie și 15 martie, iar discount-ul de 20% este destinat tuturor celor ce vor să îşi ia un bilet din timp către lumea creativă a cursurilor after work de Stilism & Tendințe în Modă, Fotografie, Make-up, Hairstyling, Design Interior, PR, Comunicare Online, Cooking sau Actorie.

„Creat din pasiunea pentru dezvoltarea personală în industriile creative și conceput ca un spațiu de learning, de auto-descoperire și de networking cu profesioniști din industria creativă, DallesGO continuă să crească, oferindu-le cursanților săi experiențe din ce în ce mai interactive și o educație profesională prin excelență. Nu întamplător, pentru cursurile after work de la Universul DallesGO încă de la început am ales ca profesori cele mai sonore nume din zona industriilor creative – practicieni cu charismă și reputație profesională puternică”, spun reprezentanții DallesGO.

Ovidiu Buta – fashion director GQ coordonează împreună cu Irina Markovits, consultant de stil, cursurile de Stilism & Tendințe în Modă. Diana Ionescu, fashion make-up artist, susține cursurile de Make-up, Ionuț Staicu, fotograf de modă, susţine cursurile de Fotografie, GETT’S Artistic Team coordonează cursurile profesionale de Hairstyling, iar Irina Neacșu, arhitect și designer de obiect, descoperă cursanţilor ineditul univers numit Design Interior.

Cursurile profesionale de PR sunt susținute de către Ioana Mănoiu, co-founder GMP PR, în timp ce Alex Negrea, cel mai renumit specialist social media, îşi iniţiază cursanţii în domeniul fascinant al Comunicarii Online. De asemenea, Mugur Pătrașcu, reputat om de comunicare și experimentat profesionist în digital se alătură din sezonul 8 echipei de specialiști DallesGO, urmând să prezinte cursul de Comunicare Online.

Contextul palpitant în care se desfăşoară cursurile, profesorii care te motivează creativ dar şi profesional prin abordare şi know-how, proiectele unice în care sunt implicaţi cursanţii alături de profesorii lor, precum şi condiţiile de excelenţă oferite cursanţilor pe întreaga perioada, sunt ingredientele care contribuie permanent la succesul celei mai interactive platforme de cursuri creative after work din Bucureşti.

Nou la DallesGO: COMUNICARE ONLINE cu Mugur Pătrașcu și SOCIAL MEDIA cu Alex Negrea

COMUNICARE ONLINE – Mugur Pătrașcu este om de comunicare, antreprenor și profesor asociat la Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării. Cu o experiență în publicitate de peste 14 ani, la D’Arcy, Grey și Leo Burnett, a început să comunice pe zona digitală acum 10 ani, atunci când și-a înființat propria companie de web design. În 2006, lansează alături de Ștefan Iordache iLeo, o companie care ajunge 3 ani mai târziu cea mai mare agenție de comunicare digitala din România. Reputat practician în domeniu, cu un portofoliu de peste 200 de campanii derulate în acest mediu, produsele antreprenoriale dezvoltate și cariera academică recentă, Mugur Pătrașcu oferă o privire holistică asupra fenomenului digital, cu valențe reale în zona de implementare și strategie aplicabilă de business.

SOCIAL MEDIA – Alex Negrea este unul dintre cele mai respectate nume din marketingul online, oferind consultanță și know-how în social media. Deţine unul dintre cele mai renumite bloguri din România, având cele mai multe apariţii atât în presa tradiţională, cât şi în mediul online. Timp de trei ani a ocupat poziţia de Social Media Manager în cadrul BCR, primul job destinat social media din România, iar în prezent conduce departamentul de Facebook al agenției Spada, specializată pe new media. A participat, ca blogger, în peste 100 de campanii de promovare a unor branduri precum Microsoft, LG, Motorola, Petrom, Orange, Vodafone, Romtelecom, Ursus, Heineken, Peroni, Bitdefender.

NOU: Hobby @ DallesGO

COOKING – UN VIAGGIO ITALIANO CON PATRIZIA PAGLIERI – Un curs excepțional, care îţi oferă ocazia de a descoperi secretele bucătăriei italiene, de la Patrizia Paglieri, proprietara unuia dintre cele mai renumite restaurante din Capitală și totodată una dintre cele mai cunoscute și apreciate Chef. Patrizia, a cărei notorietate depășește granițele țării sale, s-a născut la San Remo și face parte dintr-o familie cu tradiție în haute cuisine. A gătit pentru Giani Morandi, Joe Cocker, Liza Minelli, Andy Garcia şi alte personalităţi care i-au trecut pragul şi se bucură de apreciere ca Chef atât în România, cât și în țara natală. Cursul promite o experiență delicioasă pasionaților de cooking și gurmanzilor cu abilități de chef. Alături de Patrizia, cursanții DallesGO se vor îmbarca într-un voiaj culinar pasionant, în care gătitul înseamnă know-how, deprindere, creativitate, trucuri dar şi distracție.

ACTORIE – Cursul de Actorie la DallesGO înseamnă 12 săptămâni palpitante în care descoperi culisele meseriei de actor, te distrezi şi înveţi să te cunoşti mai bine. Doi profesori de actorie, din generații complet diferite, vor preda acest curs, dezvăluind pasionaţilor de teatru şi film ce înseamnă actoria din mai multe unghiuri. Cursul te învaţă noţiuni practice despre dicţie şi mişcare, propune exerciţii captivante de imaginaţie, îţi arată cum să transpui experienţele personale în actorie şi, mai ales, cum să insufli viaţă într-un personaj şi să îl faci de neuitat. Cursanții au ocazia nu doar să fie parte dintr-un spectacol de teatru, dar și să își exerseze încrederea totală în propriile forțe, să dobândească dezinvoltura în relațiile interumane, să învețe să reacționeze spontan şi să se relaxeze.

Actorul Filip Ristovski este macedonean, stabilit de 17 ani în România, iar cariera sa l-a purtat pe scene celebre de la noi și din străinătate. Este un talent unic, care s-a făcut ușor remarcat în peisajul artistic autohton, iar în acest moment îl puteți vedea în rolul principal, alături de Monica Petrică în spectacolul „Nijinski, celaltă față a geniului”. Rareș Andrici este proaspăt absolvent al universității UNATC, deja multi-premiat pentru roluri principale, și considerat unul dintre cei mai buni actori ai generației sale.

Rezervă-ţi un loc din timp la cursul preferat şi înscrie-te pe www.dallesgo.ro | 0769 041 711! Până pe 15 martie ai 20% discount!

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul Începători – Irina Markovits, cu o bogată experienţă ca jurnalist de modă şi consultant de stil, îi va îndruma pe cursanţi în primii paşi pe care aceştia îi vor face în lumea modei. Cursul se adresează celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, în construirea stilului personal. În cadrul cursului vei descoperi modul în care se traduc tendinţele în garderoba personală şi cum îţi poţi adapta ţinuta în contextul codurilor sociale.

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul Avansaţi – Cursurile poartă amprenta lui Ovidiu Buta, stilist şi jurnalist de modă care nu mai are nevoie de prezentări. Printr-un program dinamic şi interactiv, cursanţii au oportunitatea să acumuleze noi experienţe în domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesională. Aceştia vor face cunoştinţă cu echipe de profesionişti din industrie, intrând în contact cu cei mai în vogă designeri români, fotografi și fashion editori. În cadrul workshopurilor de stilism, cursanţii vor realiza proiecte creative de mix & match și vor organiza shooting-uri foto. Cursul este gândit pentru viitorii stiliști, visual merchandiseri sau adresat persoanelor care doresc să aprofundeze acest domeniu. Timp de 12 săptămâni, sunt abordate subiecte despre modă ca industrie, despre felul în care apar tendințele, momentele și designerii importanți ai secolului XX, dar și cum se gândește un pictorial și un moodboard, cum se lucrează cu clienți, cum se construiește look-ul complet al unei persoane de la accesorii și imprimeuri.

MAKE-UP, modul Începători – Diana Ionescu, make-up artist cu experienţă în fashion, beauty şi avangardă, a avut colaborări cu cele mai prestigioase reviste de modă, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One, Unica și All Hollow. Timp de trei luni, Diana dezvăluie cursanţilor ABC-ul unui machiaj sofisticat şi tendinţele în frumuseţe şi îngrijire personală. Cursul permite cursanţilor să descopere modul în care trăsăturile pot fi puse în valoare prin culoare şi prin arta machiajului și să afle ce stil de machiaj li se potrivește și trucuri de make-up care le vor transforma look-ul, direct de la un make-up artist.

MAKE-UP, modul Avansaţi – Cursul oferă oportunitatea unei specializări profesionale în make-up, acordând la finalul celor 12 sedinţe săptămânale diplome acreditate. Cursul pregătește persoanele care îşi doresc o carieră de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite în industria de fashion & beauty în cadrul prezentărilor de modă, al şedinţelor foto, în televiziune, în teatru şi în cinematografie.

Noutatea deosebită a acestui sezon pe care o prezentăm cu mare plăcere următoarei generaţii de pasionaţi ai artei make-up-ului este parteneriatul dintre DallesGO şi M∙A∙C, unul dintre numele de referinţă la nivel global în industria de make-up profesional. Celebrul brand va pune la dispoziţia cursanţilor kit-uri profesionale complete, de la produse de bază până la cele mai extravagante palete cromatice şi pigmenţi, kit-uri folosite şi recomandate chiar de către cei mai celebri profesionişti ai industriei frumuseţii.

DESIGN INTERIOR – Arh. Irina Neacșu este lector doctor arhitect și predă la atelierul de proiectare, în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Cursul său oferă ocazia de a învăţa şi a pune în practică regulile de ambientare a interioarelor şi de selectare a finisajelor. Pe lângă workshop-urile „how to”, cursanţii vor descoperi stilurile de design şi arhitectură consacrate, vor realiza planuri de amenajare interioară și vor descoperi tendinţele actuale de home & deco.

FOTOGRAFIE – Numele şi lucrările lui Ionuț Staicu sunt mereu în atenția celor captivaţi de fotografie şi alături de el, cursanţii vor fi iniţiati în toate secretele artei fotografice. De-a lungul celor 12 săptămâni de workshopuri de tehnică şi artă fotografică, cursanții vor învăţa pas cu pas de la un profesionist al domeniului cum să se foloseasca de toate setările aparatului foto și care sunt ingredientele unui cadru perfect. Pe lângă multiplele cunostinţe teoretice, cursul va exersa abilitatea creativă, la finalul acestuia viitorii fotografi stăpânind tehnica şi descoperindu-şi stilul propriu, atât în condiții de studio cât și outdoor.

RELAŢII PUBLICEIoana Mănoiu este Managing Partner al agenţiei GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, având peste 12 ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice. Cursul Ioanei este destinat atât profesioniștilor, cât și celor care aspiră la o carieră în relaţii publice. În cadrul celor 12 săptămâni, cursanţii vor fi introduşi în secretele relaţiilor publice și vor învața cum să scrie o strategie de PR, să dezvolte un program de responsabilitate sociala, să comunice prin canale media convenționale, dar și prin cele de socializare, să organizeze evenimente și să rezolve rapid crize de imagine.

HAIRSTYLING – GETT’S Artistic Team. Sub îndrumarea top stiliștilor GETT’S Artistic Team, participanții la curs descoperă ultimele tendințe în coafură și styling profesional, învață legile de colorimetrie și tehnicile de haircut și își formează mâna realizând o colecție de coafuri și tunsori pret-a-porter. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practică în cadrul saloanelor GETT’S, iar la finalul celor trei luni de cursuri participanții vor obține diplome acreditate.

„Cursurile after work pe care le organizăm atrag din ce în ce mai multe persoane interesate să își urmeze pasiunea și să investească timp și energie în dezvoltarea lor personală și profesională. Campania Make your early booking with 20% OFF @ DallesGO care are loc în această primavară se adresează persoanelor care ne urmăresc constant inițiativele şi şi-au propus să se înscrie înca din toamnă. Am început să organizăm înaintea fiecarui nou sezon de cursuri o campanie în care oferim acestor persoane oportunitatea de a se înscrie din timp cu o reducere substanțială.”, declară Cristian Bănică, brand manager al proiectului.

Reducerea de 20% oferită prin campania Make your early bookings with 20% OFF @ DallesGO se aplică pentru înscrierile planificate până pe data de 15 martie, la sediul Universul DallesGO din strada Ion Otetelesanu, nr. 2, etajul II, de luni până vineri, în intervalul orar 13:00-20:00.

Înscrieri: www.dallesgo.ro

Telefon: 0769 041 711

Semnat de

Un comentariu

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *