vineri , 18 iunie 2021

Valentin Bosioc: 10 motive pentru care merită să apelezi la un antrenor personal

gym woman personal trainer with weight training

Este obligatoriu să apelăm la serviciile unui antrenor personal, dacă ne dorim să facem mișcare în mod corect și sănătos? Sau e de ajuns să ne ascultăm corpul și să ne lăsăm conduși de instinct, care ne va arăta ce tip de sport ni se potrivește și ne face bine? Am spune că răspunsul la cea de-a doua întrebare este „da”, dar că sfaturile unui specialist sunt întotdeauna binevenite și sunt obligatorii atunci când facem primii pași înspre o relație stabilă cu sportul.

Valentin Bosioc, cunoscut instructor de fitness și tehnician nutriționist, ne oferă 10 motive pentru care ar trebui să consultăm un antrenor personal.

  • Un antrenor personal te va motiva. Oricât de greu îți este înainte, în timpul sau după antrenament, un antrenor personal bun va găsi întotdeauna în tine resurse și te va motiva să continui.
  • Programul individualizat, personalizat. Fiecare individ în parte este diferit. De aceea, un antrenor personal bun îți va aranja programul în funcție de anumiți parametri și de obiectiv.
  • Un antrenor personal bun îți oferă eficiență. Lucrând după un progam bine definit, un program aranjat pentru tine, vei avea rezultate bune și vei evolua permanent.
  • Un antrenor personal bun te va ajuta să deprinzi execuția corectă a exercițiilor. Degeaba cunoști exercițiile și efectele lor, dacă nu le execuți corect. Antrenorul personal asta te va ajuta să faci. Va avea grijă de sănătatea ta, deci va avea grijă la execuția corectă a exercițiilor. Una dintre regulile unui bun antrenor personal este aceea de a îmbunătăți, sau măcar de a menține, starea de sănătate a clientului. Deci, cu siguranță, va avea grijă să execuți corect antrenamentul.
  • Un antrenor personal bun știe să depășească momentele de stagnare care intervin, inevitabil.
  • Antrenorul personal experimentat știe cum să evite accidentarile și să fie atent la siguranța ta.
  • Un antrenor personal bun îți poate personaliza un antrenament, indiferent de locul unde te poți antrena și indiferent de timpul pe care îl ai la dispoziție.
  • Antrenorul personal bun nu vrea sa creeze dependență. Nu te vrea cât mai mult timp lângă el, ca să-și asigure un venit constant. El te învață să ai grijă de tine, te învață să lucrezi corect și eficient, astfel încât, dacă îți dorești, să poți lucra singur.
  • Antrenorul personal bun îți poate deveni confident și prieten (în limite). Te va consilia și în alte probleme, nu doar în cele de alimentație și sport.
  • Un antrenor personal bun va face ca antrenamentele să nu mai pară o povară, să fie distractive și amuzante, dar eficiente, în același timp.

Cât de mult costă un antrenor personal bun?

Valentin Bosioc: Eu am trei planuri tarifare. La toate trei prețurile mele sunt mult sub prețurile pieei. Ofer servicii de antrenor personal la domiciliul clientului, în sală sau online. Prețurile variază în funcție de locație. În sală am niște tarife impuse de proprietari, la domiciliu am tariful pe care îl practic eu, online am un alt tarif. Oricum, sunt sub nivelul pieței, iar în schimb, serviciile sunt mult mai bune, iar clienții mei pot confirma asta.

Unde îl puteți găsi pe Valentin Bosioc

–         în incinta mai multor cluburi wellness cunoscute din București, unde activează ca antrenor personal

–         pe blogul său

–         pe pagina de Facebook Valentin Bosioc Sports

–         pe Twitter

–         pe Instagram

–         pe LinkedIn (Valentin Bosioc)

–         pe YouTube

Foto: norcalwellnessretreat.com

Semnat de

Un comentariu

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus