miercuri , 4 octombrie 2023

Valentin Uritescu lansează cea de-a doua carte, „Să ai grijă de cel bun din tine. Amintiri”

Uri

Actorul Valentin Uritescu își lansează, astăzi, la Bookfest, cea de-a doua sa carte, intitulată „Să ai grijă de cel bun din tine. Amintiri”, apărută la editura Humanitas. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18.00, la Romexpo.

Sa_ai_grija_de_cel_bun_din_tine._Amintiri„Paginile de amintiri ale lui Valentin Uritescu miros a prospeţime şi candoare. Uritescu nu e cochet sau complezent cu sine şi nu-şi fardează trecutul. El nu vrea să se vândă altfel decât e în reali­tate. Şi tocmai aici se află o bună parte din farmecul cărţii lui, care nu e doar o întoarcere în timp, ci şi o decla­raţie de fran­cheţe. Faptul nu e greu de explicat. Valentin Uritescu este în primul rând actor, ceea ce înseamnă că-şi duce o parte din viaţă ieşind din pielea unui personaj pentru a intra în pielea altuia. Or, volumul acesta de confesiuni îl pune în lumină pe Valentin Uritescu aşa cum trăieşte el în afara scenei şi a ecranului. Cu bucu­rii şi temeri, cu nădejdi şi frustrări, cu şovăieli şi complici­tăţi. Actorul se dez­bracă de roluri şi de personaje ca să se înfăţişeze cititorului sub raza auten­ticului deplin. Fără culori de camuflaj, fără alibiuri, fără justi­ficări. Valentin Uritescu scrie aşa cum se poartă: natural, departe de ara­bescuri didacticiste, cu un ce hâtru în vorbă şi cu un licăr în pupile”, se arată în prezentarea cărții, care poate fi găsită la prețul de 29 de lei.

Valentin Uritescu este și autorul volumului „Așa sunt eu, prost”, care s-a lansat acum doi ani și se vinde în continuare cu succes.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *