miercuri , 22 septembrie 2021

Valentina Pelinel: „Nu am fost niciodată una dintre fetele care se visează căsătorite”

MAIN1

Valentina Pelinel e întotdeauna o parteneră plăcută de discuție. E o prezență luminoasă, care-ți încarcă starea cu energii pozitive. Râde mereu, fără să se teamă de riduri, și te îndeamnă să faci la fel. Vede partea plină a paharului, găsește bucurie în tot ce face și caută echilibru și încredere chiar și în întâmplările mai puțin fericite. Într-un interviu pe care ni l-a acordat recent, topmodelul ne-a vorbit despre viața ei, care se împarte în continuare între București și New York, despre dragoste și despre căsnicia sa cu politicianul Cristian Boureanu.

Daca nu greșesc, tu și Cristi ați împlinit șase ani de casnicie. E mult, e puțin?

În iunie, mai precis pe 21, facem șase ani de când am spus „da”. Timpul trece atât de repede! Poate pare mult, dacă te uiți că în ziua de azi cuplurile nu mai rezistă mult timp împreună, însă dacă privești la acele cupluri „de pe vremuri”, care sunt împreună de-o viață și sărbătoresc zeci de ani de când sunt împreună, șase ani e puțin.

Cum a fost până acum, a fost așa cum îți imaginai că va fi o căsnicie?

Nu am fost niciodată una dintre fetele care se visează căsătorite, nu a fost unul din visurile mele să îmbrac rochia de mireasă, însă mi-am visat prințul, și să te căsătorești e inevitabil când iubești și, mai ales, cand vine momentul în care ești cerută de nevastă. (zâmbește) Nu m-am gândit niciodată cum o să fie; eu sunt o fire organizată și calculată, dar nu când e vorba de sentimente și iubire. Dacă iubesc, fac aproape orice, fără să gândesc! (zâmbește)

Care e punctul forte al căsniciei voastre? Ce vă leagă cel mai mult?

În opinia mea, punctul forte, nu numai într-o căsnicie, ci și în general, în relațiile dintre oameni, e comunicarea. Dacă reușești să comunici, poți aplana conflicte, găsești soluții și poți întreține apropierea dintre tine și cealaltă persoană. Noi cred că reușim să comunicăm bine în cuplu sau, mai precis, din ce în ce mai bine. Aici ajută și experiența, vârsta, timpul petrecut împreună; pentru că nu prea ai cum să comunici, spre exemplu, cu un partener care nu e niciodată acasă! (zâmbește) Cel mai important lucru în căsnicia noastră e susținerea reciprocă; am reușit să fim alături unul de celălalt și la bine, și la greu, ca să nu zic la rău, că nu e cazul.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus