duminică , 13 iunie 2021

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu divorțează

Vc1

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au anunțat, astăzi, că au decis să divorțeze, confirmând astfel zvonurile din ultimele luni referitoare la destrămarea căsniciei lor. În timp ce modelul declară că își dorește să încheie această despărțire cu discreție, politicianul spune că el și soția lui sunt, astăzi, „două persoane independente”.

„Dragii mei prieteni,

eu și Cristi am hotărât să divorțăm, așa cum deja ați fost anunțați de el, care a depus actele. Eu sunt plecată din țară de aproape patru luni și îmi doresc să petrec mai mult timp în America. Apreciez înțelegerea voastră vis-a-vis de situația noastră și a faptului că nu doresc să fac alte comentarii despre viața noastră personală. Rămân fidelă aceluiași principiu de discreție ca până acum.
Vă mulțumesc!”, a transmis Valentina Pelinel într-un text publicat pe pagina sa de Facebook.

„Am promis că în momentul în care voi lua o decizie referitoare la căsnicia cu Valentina, o voi anunţa pe Facebook. Astăzi am depus actele de divorţ”, a explicat, la rândul lui, Cristian Boureanu. „După mai mult de trei luni de relaţie la distanţă am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărţim. Îi sunt recunoscător Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trăit împreună. Din păcate, viaţa ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite şi suntem astăzi două persoane independente”, a completat Boureanu.

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu s-au căsătorit în 2007, în Grădina Botanică din București.

Citiți interviul nostru cu Valentina: „NU AM FOST NICIODATĂ UNA DINTRE FETELE CARE SE VISEAZĂ CĂSĂTORITE”

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus