vineri , 22 septembrie 2023

Vedetele știu cel mai bine: silueta subțire cu sport se menține!

Reese Witherspoon Goes for a Jog in Brentwood Without A Ring

E drept, multe dintre aparițiile lor în reviste sunt prelucrate în Photoshop. Iar atunci când se află pe platourile de filmare, sunt mereu surprinse din cele mai avantajoase unghiuri, care nu lasă la vedere imperfecțiunile genetice sau dobândite. Dar niciun program de înfrumusețare digitală nu le-ar putea ajuta, dacă nu ar avea deja o siluetă frumos conturată. Și, oricât am fi de cârcotași, „secretul” formei lor fizice armonioase nu constă (numai) în operații estetice, ci mai ales, în mișcare.

Celebritățile dau tonul pe planetă, reușind să creeze adevărate curente în ce privește stilul nostru de viață. Fie că promovează anumite tendințe vestimentare, fie că ne încurajează să încercăm un nou tip de alimentație, au mereu priză la publicul care le admiră. Nu întotdeauna îndemnurile lor sunt benefice, însă atunci când vine vorba de mișcare, exemplele lor ar merita puse în ramă și urmate cu încredere.

Iată câteva care ne-ar putea inspira în aceste zile toride, când tot ce ne-am dori ar fi să lenevim și să ne conservăm energia pentru perioade mai răcoroase. Să nu uităm să ne și mișcăm puțin, în fiecare zi, chiar dacă asta înseamnă doar o plimbare pe jos, după ce am savurat un cocktail, pe o plajă liniștită.

Eva

Eva Longoria a lucrat ca instructor de sport și obișnuia să facă două ore de aerobic pe zi. Astăzi, practică același tip de mișcare, în fiecare dimineață, iar pe lângă asta, aleargă ori de câte ori timpul îi permite.

Fergie

Fergie are câteva operații estetice în palmares, dar niciuna nu i-ar fi fost de folos dacă nu s-ar fi întreținut prin sport.

Gerard-Butler

Gerard Butler spune că nu-i plac prea mult sălile de sport, dar ridică greutăți și face jogging zilnic.

Goldie Kurt

Goldie Hawn și Kurt Russel sunt frecvent fotografiați de paparazzi plimbându-se cu bicicleta sau alergând, dovadă fiind forma lor fizică admirabilă, la vârste de peste 60 de ani.

Gwyneth

Despre Gwyneth Paltrow știm deja că promovează un stil de viață sănătos, actrița declarând că face sport șase zile din șapte.

Heidi

Heidi Klum are patru copii și un trup de supermodel, pe care însă nu și l-a recăpătat fără efort, ci cu mult jogging și cu o alimentație atent supravegheată.

Hugh Jackman

Hugh Jackman a fost votat, acum câțiva ani, drept „cel mai sexy bărbat al planetei”. Actorul se menține alergând în aer liber, dar și prin exerciții la sală.

Jessica A

Jessica Alba arată extraordinar după două sarcini, iar asta se datorează programului de sport de la care nu se abate.

JBiel

Jessica Biel face mișcare de când era copilă și probabil că nu va renunța niciodată la acest obicei. Soția lui Justin Timberlake are un trup armonios și sănătos, grație mișcării.

Jennifer

Jennifer Aniston. Probabil cea mai disciplinată vedetă în ce privește sportul. De peste 15 ani, actrița practică yoga de trei ori pe săptămână și a declarat că aleargă în fiecare zi.

Leonardo DiCaprio Rides one of the Blue Bikes from the Citi Bike Project

Ecologist convins, Leonardo DiCaprio preferă deseori să-și lase mașina în parcare și să se deplaseze cu bicicleta. Actorul este frecvent surprins făcând plimbări lungi pe vehiculul său cu două roți, chiar și în orașe aglomerate, cum ar fi New York sau Paris.

Madonna

Cu toate exagerările care o definesc, Madonna merită aplaudată pentru consecvența și disciplina sa când vine vorba de mișcare. Artista se trezește zilnic la ora 6.00, iar primele două ore și le petrece în sala de sport.

Mark Wahlberg Gets Ripped On "Pain And Gain"

Cunoscut pentru rolurile sale în filme de acțiune, Mark Wahlberg e nevoit să apară în fața camerelor într-o formă fizică impecabilă, pe care și-o întreține la sală și prin alergări zilnice.

Matt

Nici Matt Damon nu își negliează corpul, actorul fiind deseori văzut alergând, indiferent în ce parte a lumii filmează pentru proiectele sale.

Reese

Reese Witherspoon și Jennifer Aniston ar avea probabil multe de discutat dacă s-ar întâlni la o cafea sau la o alergare prin parc. „Blonda de la Drept” este la fel de pasionată de sport ca și fosta soție a lui Brad Pitt, iar cele trei sarcini nu par să fi lăsat urme asupra siluetei sale.

Renee

Renée Zellweger a trecut prin multe transformări de dragul artei; pentru rolul său din „Bridget Jones” s-a îngrășat în jur de 15 kilograme, dar a uimit o lume întreagă, la câteva luni după lansarea filmului, când a apărut la un eveniment cu o siluetă subțire precum un fir de iarbă. A repetat experența pentru continuarea peliculei și a slăbit apoi din nou, menținându-se acum cu multă mișcare și o dietă echilibrată.  

Miley

Miley Cyrus și-a schimbat mult stilul de viață în ultimul an. Vedeta a descoperit beneficiile extraordinare ale yoga, pe care o practică aproape zilnic. În fotografia de mai sus, Miley a fost surprinsă făcând yoga pe o plajă din Costa Rica.

Foto: www.glamourmagazine.co.uk, Daily Mail, Hello!, abcnews.go.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *