vineri , 8 decembrie 2023

„Vitrega și Voiosul”: spectacol pentru copii, cu Nouria Nouri

afis Nouria

După cinci ani de liceu pedagogic, după zece ani în care a lucrat ca realizator de emisiuni interactive pentru copii şi după o colaborare onorantă cu Disney Live! din SUA, actriţa Nouria Nouri a pornit pe cont propriu pe drumul pe care îl ştie cel mai bine: acela de a-i bucura pe copii.

Astfel, în primăvara acestui an, a apărut Nouria Entertainment, companie ce realizează spectacole originale şi interactive pentru cei mici. „Este o mare bucurie pentru mine să-mi pot face meseria cu demnitate, fără abatere de la profesionalism şi calitate. Abia aştept să întâlnesc copiii din grădiniţele şi şcolile bucureştene şi nu numai, cărora le promit că le vom oferi spectacole din care vor avea lucruri frumoase și utile de învăţat şi care le vor face copilăria mai veselă”, ne-a mărturisit Nouria.
Prima producţie Nouria Entertainment, „Vitrega și Voiosul”, porneşte de la ideea poveştii „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici“ şi va avea premiera într-o grădiniţă bucureşteană. Dacă îi vreţi pe Vitregă şi pe Voios alături de voi în momentele speciale, sunaţi la 0731-607-387 sau trimiteţi un mesaj pe adresa nouriaentertainment@gmail.com.

Un spectacol interactiv și educativ

Pentru copiii cu vârste cuprinse între trei şi șase ani, dar şi pentru cei de șapte-10 ani care s-au plictisit să stea pe scaun şi să privească la teatru o poveste pe care o ştiu deja, Nouria Entertainment a găsit o alternativă plăcută şi educativă. Personaje cunoscute celor mici vor apărea în faţa lor în situaţii inedite, vor invita copiii pe scenă şi îi vor transforma în participanţi direcţi ai poveştii.
„Vitrega și Voiosul” este un spectacol interactiv, realizat de actriţa Nouria Nouri, în care cei mici sunt provocaţi să facă faţă unor probe inedite, începând cu întrebările de cultură generală specifice fiecărei categorii de vârstă în parte, exerciţii de dicţie haioase şi terminând cu proba de dans la care vor fi supuse personajele chiar de către copii, într-o ploaie de baloane de săpun. Ca orice poveste care se respectă, finalul va fi unul educativ, în care personajul negativ, Vitrega, va fi învins de isteţimea şi curajul copiilor, ajutaţi de personajul pozitiv, Voiosul.

La finalul spectacolului, copiii şi dascălii vor primi diplome pentru participare.

Durata: 50 de minunte

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *