vineri , 22 septembrie 2023

Viva la Fiesta! V for Vintage: modă și distracție la Sala Palatului

V for Vintage

V for Vintage se pregăteşte de petrecere! Pe 16 şi 17 mai, la Sala Palatului, ediţia V for Vintage cu numărul 14 vibrează în ritmuri de fiesta. Carnavalul de la Rio combinat cu Diavolul se îmbraca de la Prada” – ăsta, cu siguranţă, e un eveniment de neratat.

Culoare, energie, mişcare, toate reinterpretate în cheie contemporană, sunt ingredientele celor două zile de evenimentului. V for Vintage Fiesta te aşteaptă cu ateliere de creaţie ale designerilor români care au pregătit colecţii capsulă inspírate de tematică, colecţionari de vintage autentic şi prieteni loiali, mereu alături de V for Vintage: Molecule F & Friends, Band of Creators, Moja – cu toţii intră în weekend-ul 16-17 Mai în ritmul de salsa, samba şi Fiesta. Mesajul lor e unul cât se poate de firesc: We are cool even when we are happy!

Printre designerii care participă la V for Vintage se numără și Anca Rădulescu, creatoarea bijuteriilor handmade Prochaine. Iată ce mai spun organizatorii:

Te-ai surprins fredonând La vida loca a lui Ricky Martin? Ţi-ai dorit întotdeauna să porţi mai multă culoare, dar nu ai îndrăznit? Foarte bine – e momentul să te amuzi şi să descoperi că Fiesta poate fi cool.  Iar ca să te asiguri că eşti pe mâini bune, în scena intră nume serioase, cum sunt, de exemplu, invitaţii speciali Oana Lupas, Iutta, Cooperativa Franklin 9 şi Lia Aram. Ca de fiecare dată, V for Vintage nu renunţă la lucrurile bune cu care şi-a obişnuit publicul şi fără de care nici cea mai nonconformistă Fiesta nu se poate desfăşura pe deplin:

– o zonă de lounge cum nu ai mai văzut vreodată la Sala Palatului, cu food&treats delicioase, care să îţi alimenteze energia de care ai nevoie pentru două zile de shopping în ritm de Salsa.

– o tombolă amuzantă dar, desigur, cât se poate de serioasă, cu premii oferite de expozanţii V for Vintage Fiesta.

Un lucru e cert: la V for Vintage Fiesta nu te plictiseşti nicio clipă, iar designerii români şi curatorii de piese vintage vor face să se cânte un Olé! pentru fiecare descoperire pe care o faci la standurile lor.

Un dress code Fiesta şi un motto îndrăzneţ – „Think less, act more!” – completează un eveniment intens şi plin de neprevăzut.

16-17 mai 2015
Sala Palatului
Strada Ion Câmpineanu, Nr. 28
Intrarea: 10 lei
Dress to FIESTA!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *