sâmbătă , 2 decembrie 2023

Vivienne Westwood o critică dur pe Michelle Obama: Nu are absolut nici o idee despre modă

U.S. first lady Obama arrives on stage before addressing first session of the Democratic National Convention in Charlotte

Cunoscuta creatoare de modă Vivienne Westwood o critică dur pe Michelle Obama, într-un interviu recent în care declară că Prima Doamnă a Statelor Unite poartă haine „îngrozitoare”.

Renumita creatoare de modă mărturisește, în interviul său pentru The New York Times, că nu admiră deloc alegerile vestimentare ale soției lui Barack Obama și spune despre aceasta că „nu are absolut nici o idee” atunci când vine vorba despre modă. „Să nu vorbim despre ea, e îngrozitor ceea ce poartă. Nu vreau să vorbesc despre asta. E o doamnă care arată bine, dar nu are absolut nicio idee despre hainele care i se potrivesc”, a spus Vivienne Westwood.

De partea cealaltă, pentru creatoarea de modă, o altă fostă primă doamnă merită admirație. „Jackie Kennedy a fost cu totul altceva – hainele pe care le purta ea trebuiau întotdeauna să i se potrivească şi să reprezinte în acelaşi timp articole vestimentare care să ajute oamenii să fie mai fermecători. Pentru asta există industria modei. E acolo pentru a ajuta, nu doar pentru a te face să pari mai conservator”, a declarat Westwood.

Foto: www.time.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *