duminică , 24 septembrie 2023

Yard Sale de ianuarie are loc la Jacques Pot

Yard Sale 23-24 ian

An nou, casă nouă.  Yard Sale 23 & 24 Ianuarie, 10:30-18:00 – prima ediţie pe 2016, are loc la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti, foarte aproape de Dianei 4, unde se ținea până acum cel mai inedit târg din București.

„La Yard Sale, te simţi ca în casa celui mai bun prieten! De trei ani de zile ne întâlnim în cadrul a zeci de ediţii de scotoceală după chilipiruri, de schimbare a perspectivei asupra consumului de haine şi accesorii, de asumare a unui stil de viaţă în care obiectele au poveste şi suflet, în care moda este slow şi ne acordăm timp să dăm o a doua şansă hainelor”, spune Gabi Urdă, fondatoarea Yard Sale.

Ediția de ianuarie a târgului are loc la Jacques Pot, unde organizatorii vă așteaptă cu aceleași surprize plăcute. „Mulţumim tuturor scotocitorilor şi dependenţilor de Yard Sale care ne sunt mereu alături şi ne sprijină să ducem mai departe această mişcare de reciclare şi reutilizare. Ne revedem la o cafea şi o scotoceală pe cinste, de la 10: 30 la 18:00, la acelaşi Yard Sale, într-un alt spaţiu”, adaugă Gabi Urdă.

Intrarea este liberă pentru vizitatori, iar expozanţii sunt diferiţi în fiecare zi.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *