miercuri , 4 octombrie 2023

Yard Sale de ianuarie: schimbă sau vinde, la prețuri mici, chestii care nu-ți mai folosesc

yardsale

Un an de Yard Sale s-a încheiat şi suntem gata de scotoceala pentru al doilea! Sâmbătă, 25 ianuarie, la Dianei 4 (str. Dianei, nr. 4, zona Piaţa Rosetti) ne revedem, de la 9:30 la 18:00, să găsim un sens hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiecte decorative şi electrocasnice folosite.

Reciclam, adică redăm viaţa hainelor de care ne-am plictisit, pe care casa nu le mai încape, de care nu ne place şi pe care le-am cumpărat din impuls. Scotoceşti şi găseşti la preţuri minime adevărate comori!

Pentru că Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăţi consumeriste, faci schimb, vinzi la preţuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic. La finalul fiecărei ediţii participanţii donează o parte din hainele rămase nevândute unei case de plasament sau Samu Social.

Astfel, Yard Sale Dianei 4, în sâmbăta din 25 ianuarie, de la 9:30 la 18:00, te aşteaptă să scotoceşti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil târg din oraş.

Intrare liberă!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noţiunii de Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” şi în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *