vineri , 18 iunie 2021

Yard Sale Decembrie: haine, încălțăminte, bijuterii și obiecte deco

YardS

În weekend-ul 13 şi 14 decembrie sunteți invitați la cumpărături cu buget redus, la Dianei 4 (strada Dianei nr 4, zona Rosetti), de la 10:30 până la 18:00. La etaj şi demisol, unde haine de toate felurile, încălţăminte, bijuterii, cărţi şi obiecte deco îşi caută noi proprietari. Toate la preţ de chilipir!

„Încheiem anul 2014 cu o bucurie, o altă ediţie Yard Sale! Avem atmosferă de sărbătoare şi chef de cumpărat cadouri pentru noi şi pentru cei dragi! Vino să scotocim de două ori, pentru că fiecare zi e alfel, alte dulapuri, alte surprize! Brunch în Dianei, muzică bună, multe dulapuri de răscolit şi prietenii noi de legat. Intrare pentru vizitatori –gratuit! Avem grijă ca donaţiile voastre să ajungă la Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, care le repartizează cazurilor sociale, şi Magazinului Comunitar, de unde şomerii şi oamenii fără adăpost îşi pot lua haine fără bani”, spun organizatorii.

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noţiunii de „Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” şi în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus