joi , 30 noiembrie 2023

Yard Sale și strângere de fonduri pentru doi copii bolnavi

yard-sale

Târgul Yard Sale din 29 & 30 octombrie înseamnă mult mai mult decât marcarea ediţiei cu numărul 63. Înseamnă şi prima ediţie organizată la Centru, un loc nou, aşezat strategic în centrul Bucureştiului, în pasajul Victoria.

Totodată, organizatorii Yard Sale dau startul campaniei de strângere de fonduri şi alte lucruri necesare (scutece, detergenţi, jucării) pentru doi dintre foarte puţinii copii cu sindrom de intestin scurt care au supravieţuit în ţara noastră.

Cristi are aproape doi ani, Florina un an şi două luni. Secţia de terapie intensivă nou-născuţi a Spitalului de copii „Marie Curie” din Bucureşti e casa lor încă de când s-au născut: acolo sunt îngrijiţi, acolo cresc, acolo se joacă. Din păcate, sunt mult timp singuri, pentru că părinţii lor sunt foarte săraci, au probleme de tot felul şi nu îi prea vizitează pe cei doi micuţi. Se ocupă să-i „crească” medicii şi asistentele de la Terapie Intensivă şi câte un voluntar, din când în când. Pentru îngrijirea lor, însă, pe lângă ceea ce spitalul le pune la dispoziţie, mai e nevoie de diverse alte lucruri, care costă destul de mult şi pe care Asociaţia Inima Copiilor s-a străduit să le cumpere de-a lungul timpului (scutece, detergenţi de rufe, creme necesare, jucării).

„Aşadar, e momentul potrivit să ne întâlnim încă o dată la Yard Sale pentru cumpărat minuni din garderobele uzate moral, dar nu şi fizic. În weekend-ul 29 şi 30 Octombrie, de la 10:30 la 18:00, la Centru ( Calea Victoriei nr 48-50, Pasajul Victoria) vino la scotoceala devenită deja tradiţie. Multe garderobe cu minuni gata de verificat, probat, cumpărat şi luat acasă. Două zile cu expozanţi diferiţi, aşa că trebuie să ne vizitezi de două ori. Intrare liberă pentru vizitatori!”, spun organizatorii.

Pe 5 și 6 noiembrie, o nouă ediție Yard Sale are loc la Jacques Pot.

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noţiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” şi în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *