vineri , 8 decembrie 2023

Zdob si Zdub cântă la Hard Rock Café, pe 14 octombrie

zdob si zdub

Seria de concerte ale toamnei continuă la Hard Rock Cafe cu un show de neratat. Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, mergi la spectacol pe 14 octombrie, de la ora 21.00. 

De aproape 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu o combinație muzicală originală, în care se întâlnesc intensitatea vieții urbane și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum’n’bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” trasmit ceva din energia descătuşată spectacolelor rock de mare calibru şi sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Pe 14 octombrie trupa promite să umple din nou până la refuz restaurantul din parcul Herăstrău. Biletele pentru showul Zdob si Zdub se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), in reteaua Eventim dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:

– 100 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători (doar 250 de bilete disponibile)

– 70 de lei, fără loc, în faţa scenei.

În ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei – acces general, fără loc la masă, în limita locurilor disponibile.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *