duminică , 1 octombrie 2023

Zdob și Zdub, cap de afiș la cea de-a doua ediție Fish Eye FEST

afis

The Amsterdams, Loungerie II, The Kryptonite Sparks, DJ K-lu & Zdob și Zdub completează lista artiștilor care vor face show în cea de-a doua ediție a festivalului de artă și pescuit Fish Eye FEST. Acesta se va desfășura pe durata weekend-ului 3-4 iulie 2015, în Vama Veche, iar intrarea este liberă.

Un line-up pentru toate gusturile, două scene, zeci de spectacole, artă contemporană și delicii culinare dobrogene cu aromă de pește la grătar – iată ce promite cea de-a doua ediție Fish Eye FEST. De cu seară până la răsărit, în spațiul vibrant de la malul mării, vor avea loc expoziții, ateliere, spectacole de teatru și proiecții de filme de artă. Un exercițiu de reinventare a dinamicii zonei costiere sud-dobrogene în jurul comunităților locale de pescari, Fish Eye FEST militează pentru valorificarea patrimoniului natural și cultural al zonei Dobrogea Sud, în vederea relansării economiei locale.

Desfășurată anul trecut la început de mai, prima ediție Fish Eye FEST a adunat în aceeași boemă și etern controversată Vama Veche aproximativ 15.000 de participanți în cele două zile de festival, care au dansat prin ploaie într-o atmosferă electrizantă, au cântat și au petrecut până în zori. Pe lângă multă muzică bună în aer liber, ediția de debut Fish Eye FEST a inclus teatru pe plajă, ateliere, seminarii culturale și proiecții de filme cu și despre pescari, iar workshopurile de artă culinară au făcut deliciul gurmanzilor.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *