miercuri , 4 octombrie 2023

Zdob şi Zdub va cânta la Media Music Awards

zdob si zdub

Zdob şi Zdub va cânta, pe 19 septembrie, la Sibiu, în cadrul Media Music Awards, considerat cel mai important eveniment muzical de acest tip din România.

Cei şase artişti moldoveni vor cânta două piese în Piaţa Mare a Sibiului, în faţa a peste 30.000 de spectatori şi a altor câteva milioane de telespectatori, din peste 50 de țări, care vor putea urmări spectacolul online.

Fanii Zdob şi Zdub îşi pot vota trupa favorita la categoria Fans Like Award, până pe 15 septembrie, accesând http://on.fb.me/PEFlvL.

Cei prezenţi la eveniment vor putea asculta cele mai recente doua single-uri Zdob şi Zdub, “Moldovenii s-au născut” şi “Trece vremea omului”, de pe albumul “Basta Mafia”. „Trece vremea omului reprezintă piesa de pe albumul Basta Mafia pe care am reuşit cel mai bine să îmbinăm rockul cu muzica folk. Single-ul Moldovenii s-au născut a apărut foarte spontan. La început ne-am agățat de un ritm, că mai apoi să apară motivul Tarantellei”, a explicat Roman Iagupov, solistul Zdob şi Zdub.

Albumul “Basta Mafia”, lansat în România împreună cu MediaPro Music, conţine 13 piese, printre care Moldovenii s-au născut, Dunărea, Lângă Codrii de Aramă, Om cu Inima de Lemn, So Lucky şi două bonus tracks.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *