vineri , 5 martie 2021

Accesorii și cosmetice irezistibile, la Fashion Bazaar – Spring Edition

FB

Duminică, 23 februarie / Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46

11:00 — 19:00

Intrarea 10 RON

Dress code: rainbow

Pe 23 februarie 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – are loc FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu colecţii speciale pentru primăvară.

Adaptate la noile trenduri şi special create pentru ediţia de primăvara a Fashion Bazaar, colecţiile de haine şi accesorii sunt pline de culoare pentru a-ţi împrospăta garderoba la început de sezon. Încălţămintea în culori vesele pentru o primăvară plină de energie pot constitui un bun motiv pentru a trece pragul târgului. Unde mai pui că poţi beneficia de reduceri substanţiale, valabile numai în ziua târgului, precum şi de cadouri preţioase, la preţuri mici, pentru persoanele speciale din viaţa ta. Cosmeticele bio şi obiectele de vintage autentic nu vor lipsi nici ele.

Pentru bărbaţi, organizatorii au pregătit colecţii de ceasuri şi bijuterii, cămăşi personalizate, accesorii unicat şi multe alte surprize. Cei mai norocoşi dintre voi vor câştiga premii pe loc la tombola organizată din oră în oră în cadrul târgului.

Aşadar, nu rata ziua de duminică, 23 februarie, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – deoarece te aşteaptă multe surprize, concursuri, premii şi noile colecţii din materiale diafane, pline de culoare!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus