luni , 2 octombrie 2023

Act4You Studio: Cursuri de dezvoltare personală, cu actorii Cristi Martin și Anca Olteanu

Act4You

Pe scena pe care performăm cu toții zilnic, vrem să fim cât mai buni, cât mai convingători și cât mai apreciați. Actorii Cristi Martin și Anca Olteanu vă invită la o serie de cursuri de învățare prin joc și joacă… actoricească! Pe baza unei abordări inedite a provocărilor de orice fel, veți obține o schimbare de perspectivă asupra propriilor limite, învățând tehnici specifice improvizației de scenă și actoriei, pe care însă cei doi traineri le-au adaptat din perspectiva beneficiilor pe care toți participanții le pot obține în viața de zi cu zi – profesională și personală.

Cursurile vor include deprinderea de tehnici speciale cu ajutorul cărora veți învăța cum să vă exprimați ideile astfel încât să vă cuceriți ascultătorii, cum să fiți creativi, mai eficienți și mai spontani în comunicare, cum se gestionează emoțiile și cum se depășesc blocajele și marea frică de vorbitul în public, care sunt tehnicile și acele „tips & tricks” pe care actorii profesioniști le folosesc cu măiestrie pentru a ajunge la public.

Iar odată depășite barierele, veți avea toate instrumentele și curajul să vă identificați și să vă atingeți mai ușor obiectivele, să comunicați mai eficient cu echipele voastre sau cu clienții, să ajungeți mai repede la rezultatele pe care vi le-ați dorit, pe toate planurile – personal, profesional și relational.

Cum se face schimbarea?

Se lucrează cu „materialul clientului” – adica doar cu capacitățile și aptitudinile fiecăruia, poate neconștientizate încă sau poate nefolosite serios. Cursul cuprinde exerciții specifice de improvizație, citire și interpretare de text, gestionarea emoțiilor, exerciții de concentrare, coordonare, atenție, de dicție, respirație și emisie vocală, dezinvoltură, limbaj corporal, de identificare și eliminare a blocajelor emoționale, de creativitate, relaxare și eliminarea stresului.

Cursul se va încheia cu un spectacol de teatru de-adevăratelea, adică în fața publicului, pe o scenă de teatru, cu regie, costume și… emoții constructive!

Traineri:
Cristi Martin, trainer de dezvoltare personală, actor cu state vechi în teatru și televiziune, improvizator la trupa Grupa Mică, și Anca Olteanu, actriță din generația tânără și trainer acreditat.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *