joi , 30 noiembrie 2023

Actorul Paul Walker a murit, la 40 de ani, într-un accident de mașină

PW

Actorul Paul Walker, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din seria „The Fast and The Furious”, a murit în urma unui accident de mașină petrecut sâmbătă, în California.

Vestea tristă a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a actorului, de către echipa acestuia. Paul Walker era pasager într-o mașină Porsche condusă de către un prieten. Acesta a pierdut controlul volanului, iar automobilul a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un stâlp, în zona localității Valencia, situată la nord de Los Angeles. Mașina a fost imediat cuprinsă de flăcări și ambii pasageri au fost declarați decedați la sosirea echipajelor de salvare. „Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide. El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Suntem uimiţi şi întristaţi de această veste…”, spune mesajul publicat pe pagina de Facebook a vedetei.

Numeroase celebrități au reacționat, în social media, la moartea lui Paul Walker. „Frate, o să îmi lipseşti foarte mult. Am rămas fără cuvinte. Raiul a câştigat un nou înger. Odihneşte-te în pace”, a scris Vin Diesel pe Twitter. „Toată puterea, dragostea şi credinţa mea se îndreptă către familia lui Walker. Ne găsim puterea în lumina lui. Te iubesc, frate”, a scris şi actorul Dwayne Johnson. Jessica Alba a declarat că toate gândurile sale bune se îndreaptă către familia lui Walker. „A fost o persoană minunată”, a spus actrița, în timp ce James Franco a publicat o poză a regretatului actor, însoțită de mesajul „ Multă dragoste pentru Paul Walker. Foarte trist. A oferit multă bucurie”.

Paul Walker a debutat în 1986, în filmul „Monster in the Closet”. El a devenit celebru prin rolurile sale din franciza „The Fast and The Furious”. Ultima peliculă din această serie, în care a jucat și el, a apărut anul acesta, în luna mai. Walker a jucat în seriale TV precum „Highway to Heaven”, „Throb” sau „Tânăr și neliniștit” și în filme cum ar fi „Varsity Blues”, „The Skulls”,  „Timeline”, „Flags of Our Fathers”.

Foto: www.fanpop.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *