luni , 2 octombrie 2023

Actrița Joan Rivers a murit, la 81 de ani

Joan

Actrița Joan Rivers, cunoscută în ultimii ani pentru emisiunea sa „Fashion Police” de pe postul E!TV, a murit joi, la vârsta de 81 de ani.

„Cu mare tristețe anunț moartea mamei mele, Joan Rivers. A murit liniștită, la 1:17 PM, înconjurată de familie și prieteni apropiați. Fiul meu și cu mine am dori să le mulțumim doctorilor, asistentelor și echipei spitalului Mount Sinai pentru îngrijirea pe care i-au asigurat-o mamei mele”, a scris fiica lui Rivers, Melissa, pe pagina de Facebook a actriței. „Cooper și cu mine suntem onorați de valul de dragoste, sprijin și rugăciuni pe care le-am primit din întreaga lume. Ele au fost auzite și apreciate. Cea mai mare bucurie a mamei mele a fost să-i facă pe oameni să râdă. Deși acesta este un lucru dificil de făcut acum, știu că ultima ei dorință ar fi să râdem din nou, curând”, a mai adăugat Melissa Rivers.

În ultimii ani, Joan Rivers a fost co-prezentatoarea emisiunii „Fashion Police”, de la postul E!TV și era cunoscută pentru stilul acid în care comenta celebritățile. Pe 28 august, Rivers a făcut un stop cardiac și a fost supusă unei intervenții chirurgicale la New York, după ce fusese adusă la spital de urgență, inconștientă. Pe 2 septembrie, fiica ei Melissa a anunțat că Rivers trăia doar cu ajutorul aparatelor.

Joan Alexandra Rosenberg, născută Molinsky, a venit pe lume pe 8 iunie 1933. A debutat în anii ’60, într-o piesă de teatru în care a jucat alături de Barbra Streisand. În 1965, a apărut la „The Ed Sullivan Show” și la „Tonight Show”, găzduit de Johnny Carson, care i-a devenit mentor. În 1983, i-a devenit acestuia co-prezentatoare, iar de acolo cariera sa în televiziune a evoluat cu succces. Trei ani mai târziu, și-a părăsit postul din emisiunea pe care o realiza alături de Carson, pentru a prezenta o emisiune concurentă, la un alt post de televiziune. Acest lucru a costat-o prietenia cu Johnny Carson, căci după acest episod, cei doi nu au mai vorbit niciodată. Rivers a fost concediată, iar noua ei emisiune s-a anulat dupa doar un an, chiar în perioada în care cel de-al doilea soț al său, Edgar Rosenberg, tatăl singurului său copil, Melissa, s-a sinucis.

Pe lângă faptul că modera emisiunea de la E!TV, Joan Rivers a jucat, în ultimii ani, alături de fiica ei Melissa, în serialul reality „Joan and Melissa: Joan Knows Best?”, de la WE tv.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *