vineri , 14 mai 2021

Adele: „Sunt înspăimântată de celebritate”

adelefoto

Dintre toate lucrurile pe care le-am putea ghici despre Adele, probabil cel mai adevărat ar fi acela că n-a visat niciodată să fie celebră, ci doar să compună muzică și să cânte. Dar succesul fără celebritate e o ecuație imposibilă într-un asemenea domeniu, oricât de înspăimântătoare ar fi cea de-a doua. Într-un interviu acordat ediției de noiembrie a revistei Rolling Stone, unde apare pe copertă, Adele vorbește despre ce înseamnă faima pentru ea, despre cariera ei, despre iubitul și fiul ei și despre felul în care o percepe publicul datorită faptului că nu e perfectă, la fel ca alte staruri.

Cele mai interesante declarații din interviul acordat publicației Rolling Stone:

Despre cariera ei: „Cariera mea nu e viața mea, e un hobby.”

Despre celebritate: „Oamenii cred că urăsc să fiu celebră. Și nu e adevărat. Sunt absolut înspăimântată de celebritate. Cred că e de-a dreptul toxică și cred că e foarte ușor să fii atras în spirala ei. (…) Nu cred că voi reuși vreodată să nu mă simt copleșită când merg în locuri unde se află multe staruri. Mereu mă simt ca și cum cineva urmează să mă dea afară. Sau că se va dovedi a fi unul din acele momente filmate cu camera ascunsă. Că cineva o să mă trimită înapoi în Tottenham (n.r.cartier sărac din Londra, unde Adele a copilărit).”

Despre iubitul ei, Simon Konecki: „Mă sprijină atât de mult. Iar asta înseamnă că e un om foarte mare, pentru că eu am foarte mult succes cu ceea ce fac. Fostul meu iubit nu se simțea confortabil cu succesul meu și cu faptul că trebuia să mă împartă cu mulți oameni.”

Despre fumat și alcool: „Îmi plăcea la nebunie să fumez, dar am renunțat, pentru că nu-i așa grozav să mori de o boală cauzată de țigări și copilul tău să fie devastat. Alcool beau, poate, o dată pe săptămână. Înainte puteam să beau până-i băgam pe toți sub masă, și încă eram în stare să fac și un show ok. Dar, când ai copii, mahmureala e o tortură. Copiii știu. Se prind de ceea ce faci și te critică.”

Despre succes profesional: „Cu cât cariera ta devine mai importantă, cu atât viața ta se micșorează.”

Despre fiul ei, Angelo: „E un îngeraș. Scoate la suprafață toate lucrurile care-mi plac la mine. Și e singura persoană care-mi spune Nu. Mă conduce cu totul. E șeful meu, iar asta-i atât de amuzant pentru oameii din jur, pentru că în viața mea profesională eu sunt șefa.”

Despre sexualitate în showbiz: „Mi-aș arăta corpul dacă aș fi mai slabă? Probabil că nu, deoarece corpul meu e al meu. Dar uneori sunt curioasă să știu dacă aș fi avut același succes dacă n-aș fi avut kilogramele astea în plus. Cred că le reamintesc tuturor de ei înșiși. Nu spun că toată lumea poartă mărimea mea, dar oamenii se identifică cu mine pentru că nu sunt perfectă, și cred că mulți oameni (n.r.în showbiz) sunt portretizați ca fiind perfecți și de neatins. Am fost de atâtea ori întrebată dacă aș poza în Playboy, încât a devenit ridicol. Oare mă întreabă asta pentru că sunt femeie sau pentru că sunt grasă?”

Despre efectele muzicii ei: „Dacă muzica mea poate vindeca sufletul cuiva, atunci asta e cea mai mare satisfacție.”

Despre tendința unor artiști de a crea haos în viețile lor: „Probabil că aș fi făcut la fel dacă n-aș fi avut un copil. Nu cred că m-aș fi așezat, nu cred că m-aș fi liniștit. Mie mereu mi-a plăcut drama, știi? Mereu am vrut să fiu îndrăgostită, dar mereu mi-a plăcut drama, încă de când eram foarte tânără.”

adele rolling stone

Pe 23 octombrie, Adele a lansat „Hello”, primul single de pe noul ei album, intitulat „25”, care va fi disponibil începând cu 20 noiembrie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus