marți , 21 septembrie 2021

ADOR: concert-manifest Loredana, la Sala Palatului

Pe 10 noiembrie, Loredana va susţine un nou spectacol la Sala Palatului, alături de trupa Agurida şi alți invitaţi speciali. „Ador” este o producţie- manifest, în care sunt prezentate lucrurile şi întâmplările importante din viaţa Loredanei.

„Artista nu-şi va centra mesajul pe propria persoană, ci pe ideea de a le dărui spectatorilor emoţiile experienţelor pe care le-a trăit, aşezate într-un context care îi va transporta direct în lumea sa. Loredana – Ador este un manifest despre a avea curaj să mergi pe drumul tău şi a-ţi urma visurile, a-ţi fixa idealuri înalte şi a ajuta la schimbarea mentalităţilor”, spun organizatorii.

Ador este despre iubire, despre emoţia de dincolo de iubire, este despre a dărui şi a-ţi dori să laşi urme frumoase în sufletul celor din jurul tău. Aşteptaţi-vă la o întâlnire cu oamenii care înseamnă mult pentru mine, la ritmuri nebune, dar şi profunde, la experienţe care ne vor purta pe toţi în magie, şi pe voi, spectatorii, dar şi pe noi, cei de pe scenă”, spune Loredana.

Pre-producția spectacolului a început deja, iar producătorii spun că va fi din nou un show care va aduce în faţa spectatorilor tehnologia de ultimă oră ca un instrument pentru a transmite emoţiile.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, la Staţia de Metrou Unirii 1, în Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.salapalatului.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.eventim.ro.

Concertul „Loredana – Ador” va avea loc pe 10 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus