joi , 21 ianuarie 2021

Airfield Festival: muzică, aviație și sporturi extreme, pe Aerodromul Măgura

airfield

Airfield Festival este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii și singurul din România care reunește pasiunea pentru muzică, aviație, sporturi extreme și de agrement și activități recreaționale și artistice în aer liber, într-un peisaj idilic la poalele munților. Între 30 iulie și 2 august 2015, Aerodromul Măgura devine kilometrul 0 al distracției: 98 de proiecte muzicale vor ateriza pe cele patru scene amenajate – trei afară și una în incinta unui hangar de aviație.

Main Stage este cea mai mare scenă a festivalului unde vor evolua artiști ai festivalului ca The Skatalites, Roy Hargrove Quintet (deținător a două premii Grammy), Little Dragon (o nominalizare la premiile Grammy 2015) sau Jazzanova Live feat. Paul Randolph. Hip-Hop Stage este locul unde vor cânta live cei mai importanți artiști hip-hop din lume și din România: KRS-One, Mobb Deep sau RA The Rugged Man. Techno Stage adună cei mai populari artiști și DJ ai momentului: Dixon, Âme, Recondite, Mano Le Tough sau DJ Koze și este singura scenă dedicată muzicii techno din România amenajată în interiorul unui hangar de aviație. Dacă ești în căutarea unui playlist eclectic pe care să-l asculți într-o atmosferă relaxată, atunci Airfield Stage este destinația perfectă.

Până în 29 iulie, prețul unui abonament la Airfield Festival este 219 de lei și poate fi cumpărat din rețeaua Eventim, din punctele de vânzare fixe Airfield și online de pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. În ziua evenimentului, abonamentele și biletele pentru o zi de festival vor putea fi achiziționate de la punctele de vânzare amplasate la intrarea pe Aerodromul Măgura. Prețul unui abonament în ziua evenimentului va fi de 269de lei, iar prețul unui bilet pentru o zi va fi de 70 de lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus