luni , 2 octombrie 2023

Al Pacino, despre filmele sale: „Nu regret nimic”

Al Pacino sits, his face leaning into one handfoto

Al Pacino spune că nu regretă nici una dintre deciziile sale profesionale, chiar dacă recunoaște că a făcut greșeli în ce privește filmele în care a ales să joace sau felul în care a dat viață personajelor lui.

„Nu regret nimic”, a spus Al Pacino într-un interviu pentru ziarul The Independent. „Simt că am făcut ceea ce aș numi greșeli. Am ales în mod greșit un film, n-am urmat un anume personaj, dar tot ce faci e parte din tine și te alegi cu ceva din fiecare experiență. Faptul că știi și că ești entuziasmat că te afli în aceste situații și locuri, astea sunt mai mult decât amintiri, ele îți îmbunătățesc viața”, a adăugat actorul.

Din 7 august, Al Pacino poate fi văzut într-un nou film, „Manglehorn”, în regia lui David Gordon Green. Următorul său proiect, ce urmează să fie lansat tot anul acesta, este „Danny Collins”, regizat de Dan Fogelman. În plus, Pacino spune că are și alte proiecte în dezvoltare și că nu e dispus să se retragă de pe scenă. „De fapt, încerc mereu, cum se spune, să ies din show business. Însă cred în continuare că sunt lucruri pe care trebuie să le fac, dar devine mai greu”, mărturisește starul. „Nu voi pronunța cuvântul retragere. (…) E important faptul că un regizor vrea să te folosească, sunt importante riscurile pe care ți le asumi, faptul că poți să cazi, și-apoi poți să te ridici și să mergi mai departe. Când faci lucrurile astea pentru un timp destul de lung, vrei să continui. Vrei provocarea aceasta”, a explicat actorul.

Citiți AICI interviul nostru exclusiv cu jurnalistul american Lawrence Grobel, unul dintre prietenii vechi și apropiați ai lui Al Pacino.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *