joi , 7 decembrie 2023

Alec Baldwin va lansa o nouă carte autobiografică

AlecFoto: www.msnbc.com

Actorul Alec Baldwin se pregătește să lanseze o nouă carte autobiografică, intitulată „Nevertheless” și publicată de editura HarperCollins.

Cel care a anunțat vestea este editorul Jonathan Burnham, care a descris cartea drept „amuzantă, pe alocuri combativă, deseori emoționantă”, citează The Guardian. Baldwin face o incursiune în trecut, în copilăria lui, însă își exprimă și părerile pe teme politice sau legate de mass-media. „Scrie despre familia lui, despre iubitele lui, despre prieteni și dușmani, își confruntă vechii demoni, dezvăluie suișurile și coborâșurile din cariera lui și vorbește deschis despre viața lui și vremurile pe care le-a traversat”, adaugă Burnham.

Prima autobiografie a lui Alec Baldwin se intitulează „A Promise to Ourselves: A Journey Through Fatherhood and Divorce”, carte în care starul a tratat subiectul divorțului său de actrița Kim Basinger, în anul 2000. Astăzi, Baldwin este căsătorit cu antrenoarea de yoga Hilaria Baldwin, cu care are o fetiță în vârstă de trei ani. Cei doi vor deveni din nou părinți anul acesta.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *