vineri , 1 decembrie 2023

Alexandra Stan, în spital după ce a fost bătută de propriul impresar

alex

Alexandra Stan a ajuns la spital într-o stare fizică de slăbiciune, plină de vânătăi și echimoze, după ce a fost bătută de mangerul ei, Marcel Prodan, susține tatăl cântăreței. Incidentul s-a petrecut pe marginea unui drum național din Constanța, iar un echipaj de Poliție a intervenit pentru a o ajuta pe Alexandra.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 19.00, un echipaj al Poliţiei Rutiere care patrula pe drumul naţional ce leagă Constanţa de localitatea Valu lui Traian a observat pe marginea şoselei, în dreptul ieşirii de pe Autostrada Soarelui, un bărbat şi o femeie care se certau, în apropierea unui autoturism, informează mediafax.ro. Polițiștii au oprit, i-au legitimat pe cei doi și au stabilit că este vorba despre cântăreaţa Alexandra Stan şi Marcel Prodan.

Pentru că artista avea urme de violenţă pe faţă, poliţiştii i-au propus să o transporte la spital, şi, totodată, au sfătuit-o să depună o plângere împotriva agresorului. Alexandra Stan a acceptat să fie transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost tratată, însă nu a necesitat internarea.

„O să merg până în pânzele albe ca să se facă dreptate.”

Tatăl cântăreţei, George Stan, a declarat pentru Gândul că fiica lui ar fi fost aruncată din autoturism de managerul Marcel Prodan şi ar fi fost găsită pe şosea de un cetăţean străin şi de un echipaj de Poliţie. „Norocul ei a fost că a oprit un cetăţean străin maşina când a văzut-o acolo chircită şi plină de sânge. A venit şi un echipaj de Poliţie care mi-a luat fata şi a dus-o urgent la spital”, a spus bărbatul. „O să merg până în pânzele albe ca să se facă dreptate. Avem avocat, am depus plângere la Parchet, avem martori şi procesul-verbal de la Poliţie”, a afirmat George Stan. El a mai povestit că fiica lui se simte rău, „are ochii tumefiaţi şi o doare rinichiul pentru că a fost lovită cu picioarele”. De asemenea, bărbatul a spus că între Alexandra Stan şi Marcel Prodan exista o relaţie profesională, „nu de iubire”.

Tatăl cântăreţei a mai spus că ceea ce a apărut pe Facebook, respectiv că fiica lui a avut un accident rutier şi este în comă, este „o minciună”. „Alexandra are două milioane de fani care acum sunt îngrijoraţi că ea ar fi în comă. Alexandra nu are cum să le răspundă, pentru că doar managerul ei are acces la mail, la site şi la contul ei de Facebook. Tot ce a scris pe Facebook e o minciună”, a mai spus bărbatul.

UPDATE: Cântăreața Alexandra Stan a depus, marţi, plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanţa împotriva lui Marcel Prodan, pe care îl acuză de şantaj. În plângerea formulată, cântăreața îl acuză pe managerul ei că în zilele de 14 şi 15 iunie a ameninţat-o şi a lovit-o pentru a o determina să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *