joi , 28 septembrie 2023

Andreea Marin debuteaza în animație cu „Păsări Libere 3D”

AM

Aflată la prima colaborare în cadrul unui proiect de animație, din 14 noiembrie, Andreea  Marin o interpretează pe Jenny, în comedia Păsări Libere 3D, un film distribuit în cinematografe de MediaPro Distribution.

,,A fost o bucurie să fac pentru prima dată această muncă frumoasă, să mă transpun în pielea unui personaj animat. Şi nu a fost deloc ușor cum poate să pară! Rolul din filmul Ho Ho Ho 2, în care am jucat anul trecut, a fost mai puțin dificil! Dar am avut o mare plăcere visând momentul în care voi intra în sala de cinema mână în mână cu fetița mea, de nepoțeii mei. Şi asta se va întâmpla chiar mâine! Am emoții. Copiii sunt neiertător de sinceri”, a declarat Andreea Marin despre colaborarea ei în cadrul animației Păsări Libere 3D.

Jenny este fiica frumoasă şi deşteaptă-brici a Căpeteniei Broadbeak şi, de asemenea, este îndrăgită de Reggie. Pe măsură ce relaţia dintre Reggie şi Jenny evoluează, îşi deschid ochii unul altuia. Reggie învaţă să facă parte din ceva mai amplu, iar Jenny descoperă că există o lume dincolo de cârd.

O comedie efervescentă pentru toate vârstele, acțiunea animatiei aduce în prim plan o mică fermă de curcani, unde viaţa este aproape perfectă pentru gălăgioasele păsări, fericite doar pentru că au mâncare pe săturate, notă discordantă face numai Reggie (Pavel Bartoș), un curcan ager la minte şi fără apetit, pe care confraţii lui l-au marginalizat.

Însă viaţa lui Reggie se schimbă radical în momentul în care Preşedintele SUA îl adoptă ca animal de companie pentru fiica lui. Asta înseamnă că va duce o viaţă în puf, cu pizza la discreţie şi televizor la dispoziţie. Dar când în sfârşit îşi găseşte locul, curcanul nostru este introdus cu forţa într-o misiune de maximă importanţă.

Jake este un curcan războinic, a cărui misiune este aceea de a schimba istoria şi de a scoate curcanul de pe masa festivă de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, cei doi trebuie să călătorească în trecut, chiar în momentul în care a luat naştere ameninţătoarea tradiţie.

Dacă vor izbuti sau nu să-şi schimbe destinul, rămâne să descoperiţi doar la cinema, începând cu 15 noiembrie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *