joi , 7 decembrie 2023

Andreea Raicu a lansat colecția de bijuterii Serendipity

ARaicu

Vedeta Prima TV a lansat o colecție cu 44 de piese prețioase, din aur alb, aur galben și diamante.

Colectia Serendipity abordează într-o manieră modernă relația dintre femeia contemporană și accesorii. Interesul pentru trenduri este tradus într-o serie de bijuterii prețioase, cu un design simplu și rafinat, care pot însoți cu eleganță și discreție orice tip de ținută.

Pandantivele – elefant, inger, fluture, inima, disc, hamsa și spirală – din aur alb sau galben, simple sau încrustate cu diamante și dublate de semnificații, pot fi purtate la gât sau la mână.

„Povestea colecției a început acum un an când mi-am tatuat pe brațul drept cuvântul Serendipity. Și mulți m-au întrebat apoi de ce l-am ales sau ce înseamnă. E unul dintre cuvintele cel mai greu de tradus din limba engleză. Se referă la genul de sițuatie neașteptata dar fericită, care îți schimbă viața. Evident, următoarea întrebare era dacă am avut parte de astfel de situații. Mărturisesc că da. Mi-aș dori ca toți cei care poartă aceste bijuterii să aibă parte de Serendipity. Sunt bijuterii foarte simple, pline de simbolurile care se regăsesc în viața mea”, a declarat Andreea Raicu.

Colectia Serendipity a fost creata în colaborare cu o familie de bijutieri români care împărtășesc dragostea pentru frumos și rafinament, cu o experiență îndelungată în creația de bijuterii.

Bijuteriile pot fi cumpărate de pe shop.andreearaicu.ro, la prețuri care le transformă, categoric, în niște piese exclusiviste.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *