marți , 7 aprilie 2020

Angelina Jolie se simte norocoasă că e încă în viață: „Abia aștept să împlinesc 50 de ani”

86th Annual Academy Awards - People Magazine Press Roomfoto

Dacă majoritatea oamenilor nu-și doresc să îmbătrânească, Angelina Jolie privește lucrurile dintr-o perspectivă diferită. După intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit în ultimii ani pentru a preveni îmbolnăvirea de cancer, actrița spune că se simte norocoasă că e încă în viață și că se va bucura când va atinge vârsta de 50 de ani, pentru că va ști că a evitat o boală care a pus la pământ mai multe femei din familia sa.

„Ambele femei din familia mea, mama mea și bunica mea, au început să moară la vârsta de 40 și ceva de ani”, a spus Angelina Jolie pentru revista Vogue. „Eu am 40 de ani acum. Abia aștept să împlinesc 50 de ani și să știu că am reușit să ajung până acolo” , a adăugat soția lui Brad Pitt.

În ultimii ani, Angelina Jolie a suferit două intervenții chirurgicale menite să prevină îmbolnăvirea de cancer, după ce medicii au descoperit că este purtătoarea unei gene – BRCA1 – care favorizează apariția maladiei. Astfel, actrița a fost supusă unei duble mastectomii, iar mai apoi, i s-au extirpat trompele uterine și ovarele. „Mi-aș fi dorit ca mama să fi avut posibilitatea să facă aceste alegeri”, a spus Jolie pentru Vogue.

Mama Angelinei, actrița Marcheline Bertrand, a murit în 2007, la vârsta de 56 de ani, după o luptă de peste opt ani cu un cancer ovarian și mamar. De asemenea, bunica Angelinei, Lois Bertrand, s-a stins la 45 de ani, din cauza unui cancer ovarian. În 2013, o mătușă a actriței a decedat și ea din cauza unui cancer mamar.

După fiecare dintre cele două intervenții chirurgicale suferite, Angelina Jolie a scris câte un editorial în New York Times, în care a spus că se bucură că niciodată copiii ei nu vor spune că „mama lor a murit de cancer ovarian”.

Angelina Jolie este căsătorită cu Brad Pitt, iar cei doi au împreună șase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus