duminică , 24 septembrie 2023

Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează

brangelina-divortfoto

Cel mai cunoscut și urmărit cuplu de la Hollywood se destramă. Angelina Jolie a intentat divorțul de soțul ei, Brad Pitt, după 12 ani de relație și doi ani de căsnicie.

Știrea a fost anunțată de presa internațională, inclusiv de CNN și BBC, care îl citează atât pe avocatul actriței, cât și pe managerul acesteia. Angelina a înaintat actele de separare legală pe 15 septembrie, motivând „diferențe ireconciliabile”. Avocatul său, Robert Offer, a declarat că „decizia a fost luată pentru sănătatea familiei”. „Nu va face comentarii și roagă presa să-i ofere familiei sale intimitatea de care are nevoie”, a adăugat Robert Offer, citat de BBC.
Căsnicia cu Jolie a fost a doua pentru Brad Pitt, care a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston, și a treia pentru Angelina, căsătorită în trecut cu Billy Bob Thornton și cu Johnny Lee Miller.

Angelina cere custodia celor șase copii

Conform documentelor de divorț, Jolie solicită custodia celor șase copii pe care-i are cu soțul ei și cere tribunalului să-i ofere lui Pitt dreptul de a-i vizita periodic. Totodată, actrița dorește să păstreze „bijuterii și alte obiecte personale”, la un loc cu orice bunuri dobândite după data separării de Brad Pitt. Destinația lucrurilor dobândite în timpul căsniciei urmează să fie stabilită mai târziu.

„Este un divorț ca oricare altul”

Presa internațională face deja speculații referitoare la procesul care va stabili custodia celor șase copii ai cuplului, însă o sursă din preajma celor două staruri spune că atât Jolie, cât și Pitt își doresc o despărțire cordială. „În afară de faima celor două persoane implicate, acesta este un divorț ca oricare altul”, a declarat sursa citată de CNN. „Angelina va face întotdeauna ceea ce e mai bine pentru a-și proteja copiii. Apreciază faptul că oamenii înțeleg că are nevoie de intimitate acum”, a adăugat și managerul actriței, Geyer Kosinski.

Mr. & Mrs. Jolie-Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în 2014, dar despre relația lor s-a speculat încă din 2004, când au jucat împreună în filmul „Mr. & Mrs. Smith”. La vremea aceea, Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston. În ianuarie 2005, Pitt și Aniston au anunțat că s-au despărțit, iar cuplul a depus actele de divorț câteva luni mai târziu. În aprilie 2005, o serie de fotografii surprinse pe o plajă din Kenya, cu Pitt, Jolie și fiul ei adoptiv, Maddox, au apărut într-o publicație tabloidă, confirmând apropierea dintre cele două vedete. La scurt timp după acest episod, Angelina Jolie a adoptat-o pe Zahara, o fetiță din Etiopia, iar la începutul anului 2006, actrița și Brad Pitt au anunțat că vor avea un copil. Brad Pitt a primit apoi dreptul de a-i adopta legal pe Maddox și Zahara.

Fiica biologică a celor doi actori, Shiloh, s-a născut în mai 2006, iar în martie 2007, Angelina și Brad au mai adoptat un copil, pe Pax, un băiețel din Vietnam. În iulie 2008, Jolie și Pitt au devenit părinți biologici pentru a doua oară, când actrița a dat naștere unor gemeni – Vivienne și Knox.

În 2012, actorii au anunțat că s-au logodit. S-au căsătorit apoi în cadrul unei ceremonii private, în Franța, în 2014. Cu un an înainte, Angelina suferise o dublă mastectomie, o intervenție menită să reducă riscul de cancer, iar apoi a fost supusă unei histerectomii, din aceleași rațiuni. Anul trecut, cei doi actori au jucat din nou împreună, în filmul „By The Sea”, după un scenariu scris chiar de Jolie.

Vezi și:

Angelina Jolie, fotografiată de Brad Pitt 

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *