miercuri , 27 ianuarie 2021

Antonio Banderas: „Am 52 de ani, acum mi se propun mai mult roluri de tată”

ABanderas

Actorul Antonio Banderas spune, într-un interviu acordat ProTV Magazin, că înaintarea în vârstă i-a determinat pe creatorii de filme să înceapă să-i ofere roluri mai mature, cum ar fi cele de tată, spre deosebire de trecut, când interpreta mai degrabă personaje de tip sex – simbol.

„Acum mi se propun mai mult roluri de tată. Am făcut un film acum doi ani, Black Gold, în care rolul fiicei mele era jucat de Freida Pinto. A fost devastant pentru mine că m-au chemat pentru rolul de tată. Mă tot întrebam cum s-a întâmplat asta. Am 52 de ani, asta s-a întâmplat”, spune Banderas.

Întrebat care este rolul său preferat din toate cele pe care le-a interpretat până în prezent, Antonio Banderas spune: „Oricare dintre cele şapte filme pe care le-am făcut alături de Pedro Almodóvar sunt preferatele mele. Apoi, mai sunt câteva personaje pe care le-am interpretat şi care, deşi nu sunt la fel de profunde, mi-au adus simpatia multor fani, mai ales în rândul copiilor. Mi-a plăcut Zorro, şi Che din Evita pentru că mi-a oferit ocazia de a cânta şi ador o comedie muzicală”.

Va juca într-un film alături de soția sa, Melanie Griffith

Actorul precizează că are surprize pentru fani săi. „O să îl joc pe Picasso. Este foarte entuziasmant pentru mine, pentru că s-a născut la doar câteva străzi de locul în care am crescut în Malaga şi a fost întotdeauna această umbră care m-a urmărit toată viaţa, unul dintre idolii mei. O să joc într-un film care se numeşte 33 de zile şi care reprezintă povestea celor 33 de zile în care a pictat Guernica în timpul Războiului Civil din Spania. Avea relaţii puternice cu câteva femei şi, în acelaşi timp, se confrunta cu o mulţime de probleme atât personale, cât şi politice. Se va filma în Paris începând cu luna ianuarie, cu un regizor spaniol absolut fabulos, pe numele sau Carlos Saura, alături de Vittorio Storaro care se va ocupa de imagine. Apoi, urmează o co-producţie alături de Melanie (n.r. Griffith) pentru un film intitulat Autómata care vorbeşte despre conceptul de individualitate şi conştiinţă a roboţilor într-o lume post-apocaliptică”, a spus Antonio Banderas.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus