joi , 7 decembrie 2023

Avanpremieră: „Vandalul”, de Hamish Linklater, la Unteatru

vandalul

Casa de producție TVR vă invită la avanpremiera spectacolului „Vandalul”, o coproducție TVR și UNTEATRU, luni 12 decembrie, ora 17.00, la sediul UNTEATRU din Strada Sfinții Apostoli 44.

VANDALUL, de HAMISH LINKLATER

Traducerea și adaptarea: ANDREEA VULPE
Regia artistică şi scenariul: ANDREEA VULPE
Scenografie: DANIEL TITZA
Director de imagine: SORIN CHIVULESCU
Producători: CRISTINA ANTON și SILVIU JICMAN
Producător coordonator: DEMETER ANDRÁS
Distribuția:

FEMEIA – Mihaela Trofimov, BĂRBATUL – Liviu Pintileasa, BĂIATUL – Ionuț Vișan

„Vandalul” este un spectacol premieră în România. A fost jucat pentru prima dată în America în 2014 și are la bază piesa scrisă de tânărul actor și dramaturg contemporan Hamish Linklater – cunoscut publicului român din filme ca „The Big Short” (2015), „Magic in the Moonlight” (2014), „The Four Fantastics” (2005) sau serialul „Law and Order” (2012).

Este o comedie romantică, un moment de viață în care personajele se opresc, cu umor, înțelegere și acceptare, pentru o aducere aminte a vieții lor și a persoanelor dragi dispărute.
Textul lui Hamish Linklater ne vorbeşte despre singurătatea a trei fiinţe, aparţinând unor lumi diferite, fiecare cu niscaiva schelete în propriile dulapuri, cu tarele unei existenţe de câteva decenii, pe care Marele Regizor le aduce laolaltă într-o noapte îngheţată. Ce urmează, unde va duce această prietenie… nu ştim. Şi nici nu mai contează.

„Vandalul”, de Hamish Linklater, a fost jucat în cadrul proiectului „Teatru în TVR” în luna iulie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *