vineri , 22 septembrie 2023

„Avec ce soleil”: Patricia Kaas a lansat un nou clip – VIDEO

PK

Proaspăt lansat, noul videoclip al artistei a strâns deja câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube. Noul single ce beneficiază de acest videoclip se numeşte Avec ce soleil” şi face parte din spectacolul Kaas Chante Piaf”, ce va fi prezentat şi la Bucureşti, pe 23 iunie.

Piesa „Avec ce soleil” apare pe noul album al Patriciei Kaas şi este una dintre compoziţiile mai puţin cunoscute ale lui Edith Piaf. Pelicula sumbră o surprinde pe Patricia în rolul femeii aflate în mijlocul unei crize de identitate. Clipul ne-o dezvăluie pe Patricia într-o ipostază mai puţin cunoscută: cântăreaţă apare topless, purtând chiloţi de bărbat, cu părul răvăşit şi cu machiajul întins pe faţă. Fanii sunt foarte încântaţi de videoclip, spunând că este frumos realizat şi că îi pune foarte bine în valoare latura actoricească. Interpreta a dezvăluit recent că, în paralel cu turneul său mondial, lucrează intens la un nou material discografic, pe care-l va lansa cel mai probabil odată cu încheierea erei „Kaas Chante Piaf”.

Spectacolul ce va avea loc în capitala este un tribut adus celebrei cântăreţe franceze Edith Piaf. Cunoscută cântăreaţă s-a întors la muzică, după ce în ultima perioadă a fost în atenţia presei mai degrabă cu aspecte controversate din viaţa să amoroasă. Turneul deja se bucură de un mare succes, atât în Franţa, cât şi în alte ţări în care artista concertează. Zilele acestea, Patricia concertează în Franţa, Germania, Austria şi Belgia.

De unde puteți cumpăra bilete

Cei ce doresc să asculte live piese precum „Mademoiselle Chante Le Blues”, „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam”, „Milord”, trebuie să ştie că biletele se găsesc în următoarele locaţii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro şi EVENTIM.ro. Preţurile biletelor pornesc de la 100 de lei şi ajung până la 350 de lei, în funcţie de categoria aleasă.

Concertul „PATRICIA KAAS – Kaas Chante Piaf” va avea loc pe 23 iunie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti şi este un eveniment organizat de Project Events.
Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *