miercuri , 29 noiembrie 2023

Avionul Malaysia Airlines dispărut a fost găsit, prăbușit în Oceanul Indian

MA

Avionul Malaysia Airlines, care a dispărut în urmă cu două săptămâni, a fost în sfârșit găsit, toate datele indicând că aparatul s-a prăbușit în Triunghiul Bermudelor, au anunțat reprezentanții companiei de zbor.

Avionul Boeing MH370 s-a scufundat în apele Oceanului Indian, iar în urma incidentului nu există supraviețuitori, anunță South China Morning Post, citat de ziare.com. „Regretăm să vă spunem, fără niciun fel de îndoială, că zborul MH370 s-a prăbușit și nimeni de la bord nu a supraviețuit. Trebuie să acceptăm faptul că toate dovezile arată că avionul s-a prăbușit în sudul Oceanului Indian”, se arată într-o declarație a companiei.

În ultima săptămână, căutările avionului s-au concentrat pe o zonă a Oceanului Indian situată lângă coasta Australiei. Aparatul a dispărut de pe radar pe data de 8 martie, iar de atunci, numeroase țări au depus eforturi pentru a-l descoperi. Suprafata pe care s-au efectuat căutarile este una uriașă, de aproape 7,7 milioane de kilometri pătrați.

Avionul Malaysia Airlines avea 239 de persoane la bord și decolase din Kuala Lumpur, capitala Malaeziei. Cursa trebuia sa aterizeze la Beijing, in China.

Foto: thedrum.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *