sâmbătă , 2 decembrie 2023

„B Cause”: colaj de cauze globale

b cause

B Cause, o expoziţie despre cauzele şi idealurile cu care ne identificăm, se manifestă prin puterea de convingere a colajului. Vernisajul are loc în mansarda Simbio, miercuri – 17 februarie, începând cu ora 18:30. Expoziţia este organizată de agenţia Creionetica şi este deschisă publicului timp de două săptămâni, până pe 2 martie.

B Cause. Be a cause. Because.

Expoziţia B Cause iniţiază un dialog vizual intre pasiunea de a lupta pentru o cauză şi simpla plăcere de a descifra arta colajelor.

Cele 20 de lucrări B Cause creează un univers suprarealist care dă viaţă şi culoare subiectelor cărora le datorăm sau revendicam identitatea noastră şi a societăţii în care trăim. Ele conturează sistemul nostru de valori şi idealul colectiv. Astăzi, suntem în continuare într-o transformare şi într-o luptă constantă: justiţia socială, drepturile omului, protecţia mediului, libertatea presei, pacea mondială etc.

Leitmotivul expoziţiei sunt legumele şi inspiraţia este dată de tema ONU pentru 2016: “Anul internaţional al seminţelor şi legumelor”, care ne invită la un stil de viaţă sănătos.

B Cause este un concept dezvoltat de agenţia Creionetica şi de colaboratorii săi. Agenția de creație și producție media face puntea între arta implicată și cauzele sociale, de mediu, culturale, educaționale și orice demers care aderă la o dezvoltare durabilă.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *