vineri , 8 decembrie 2023

Băsescu i-a trimis lui Ponta o felicitare și un buchet de crini, de ziua lui

VPB

Traian Băsescu a declarat, astăzi, că l-a felicitat pe Victor Ponta pentru ziua lui de naștere și că i-a trimis chiar și un buchet de flori. Întrebat de fel de flori a ales pentru premier, președintele a declarat că i-a trimis crini.

Aflat pe șantierul gazoductului Iași-Ungheni, șeful statului le-a dezvăluit jurnaliștilor că l-a felicitat încă de joi pe Victor Ponta, care împlinește azi 41 de ani. „Sigur că da, l-am felicitat încă de ieri (joi – n.r.). I-am trimis un buchet de flori şi o felicitare”, a spus Băsescu. Întrebat despre ce fel de flori e vorba, președintele a răspuns: „Ei, nu știu, întrebați-l. Crini”.

Antonescu: „Eu ce aş putea să-i trimit? 41 de ce?”

Crin Antonescu este de părere că gestul lui Traian Băsescu este unul de împăcare. „Frumos. Probabil ca să-i intre în voie, ca să se împace şi cu domnul Băsescu”, a spus liderul PNL. El a adăugat că nu îi va trimite flori lui Ponta. „Nu (trimit, n.r.). Am sunat, am vorbit. Eu ce aş putea să-i trimit? 41 de ce?”, a spus Antonescu, râzând, el precizând că l-a sunat pe premierul Ponta şi i-a transmis „La mulţi ani!”.

Liderul PNL nu a dorit să precizeze ce cadou îi va face lui Victor Ponta, întrucât aceste lucruri reprezintă „chestiuni inime, private”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *