joi , 24 octombrie 2019

„Basta Mafia”: Zdob şi Zdub își lansează noul album la Chișinău

ZZ

Zdob şi Zdub îşi lansează oficial în Moldova cel de-al şaptelea album din cariera muzicală a formaţiei, “Basta Mafia”, în cadrul unui show live de excepţie, „Moldovenii s-au născut”. Pe 21 mai, trupa îşi aşteaptă publicul la Teatrul „Eugene Ionesco” din Chişinău, începând cu ora 19:00. În deschidere va cânta formaţia Cuibul.

Noul album este rezultatul unui îndelung proces de creaţie, fiind o versiune adaptată a materialului discografic lansat anul trecut în Europa de Asphalt Tango Records. Albumul a fost înregistrat atât la Chişinău, în Cuibul Studio, cât şi în Germania, la Headroom Studio, în colaborare cu producătorul german Marc Elsner. „Ne-a fost greu să scoatem la capăt acest album, să fim pe deplin mulţumiţi de rezultatul final: trăim la Chişinău, lucrăm la Berlin, înregistrăm, reînregistrăm, adăugăm, ştergem, de altfel, ca orice artist”, a spus Roman Iagupov, solistul trupei.

Noul material discografic conţine 13 piese, printre care „Moldovenii s-au născut”, „Dunărea”, „Trece Vremea Omului”, „So lucky”, „Om cu Inima de Lemn” şi două bonus tracks. Piesa „Moldovenii s-au născut” reprezintă primul single lansat, al cărui videoclip este deja difuzat pe toate posturile muzicale din România şi Republica Moldova. Textele pieselor pentru versiunea romana au fost scrise de Andrei Copot şi Roman Iagupov, iar autorul aranjamentele muzicale este bassistul Zdob şi Zdub, Mihai Gancu. „Pe album se găsesc piese ce pot fi cu uşurinţă interpretate doar cu o chitară acustică, un lucru absolut nou pentru noi, având în vedere că înainte muzica noastră se baza pe riffuri de chitară, bass şi secţiuni de ritm”, a spus Mihai Gincu.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus