sâmbătă , 24 iulie 2021

Beth Hart a concertat la București pentru peste 3.000 de oameni

Beth Hart

Două ore şi jumătate de festin de blues-rock, 22 de piese în playlist-ul construit după dorinţele publicului din România, audiență de peste 3.000 de oameni, ropote de aplauze încă de la primele piese, lacrimi de emoţie şi fericire atât pe scenă, cât şi în public şi o artistă recunoscătoare pentru fiecare reacţie din partea oamenilor care şi-a revărsat talentul, dramele şi pasiunea într-un mod unic pe scenă. Acesta este bilanţul concertului Beth Hart din 21 iulie, de la Sala Palatului, organizat de VreauBilet.

„Ştiam că va fi un spectacol bun în România, însă nu mă aşteptam să fie unul uimitor, covârşitor. Vă mulţumesc. Sunt fericită!”, a spus cu lacrimi în ochi Beth Hart în timpul evenimentului, unde transferul de emoţie, bucurie şi energie pozitivă dintre public şi artişti a fost unul permanent şi copleșitor.

Cântăreața „obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viaţă”, vocea numărul 1 din top Billboard Blues, Beth Hart nu şi-a dezminţit cu nimic în primul concert pe care l-a susţinut în România renumele câştigat în marile săli de concerte din toată lumea.  „Voi povesti acasă că am cântat în România şi a fost minunat! Vreau să mă reîntorc aici!”, a spus cântăreaţa, adăugând că se simte binecuvântată pentru că a fost primită cu atât de multă dragoste de publicul românesc chiar de la prima întâlnire.

Chiar înainte de concert, la întâlnirea cu „prietenii muzicii sale” – cum îi place cântăreţei să-şi numească fanii – acesta a fost surprinsă de căldura cu care a fost primită. Beth a primit în dar o pirogravură, un album în ediţie limitată cu Joe Bonamassa, a dat autograf pe un disc de vinil, dar l-a ascultat şi pe unul dintre admiratorii săi cântându-i la muzicuţă. Tot la întâlnirea cu fanii, Beth Hart a aflat care sunt piesele preferate de publicul românesc şi din respect pentru acesta, a luat decizia de a schimba pe loc playlist-ul cu câteva zeci de minute înainte de începerea spectacolului. Astfel, cântăreaţa s-a retras pe un hol şi a repetat frenetic la un pian piese pe care nu le mai cântase de multă vreme pentru a oferi prietenilor din România muzica pe care o aşteptau şi nu numai atât. Hart le-a oferit celor peste 3.000 de oameni adunaţi la Sala Palatului nu numai un exemplu de profesionalism, dar şi de dăruire. Prin fiecare piesă dintre cele 22 cantate pentru publicul românesc, Beth Hart a făcut o confesiune despre infernul prin care a trecut şi a dăruit spectatorilor o parte din sufletul său, ceea ce a creat o interacţiune uluitoare între artistă şi public. Chiar de la a doua piesă, sala era toată în picioare, ca şi când ar fi fost vorba despre un bis, iar publicul a aplaudat minute în şir. După cea de-a treia piesă, cântăreaţa americană a coborât de pe scenă şi a cântat din mijlocul mulţimii, îmbrăţişând şi sărutând spectatorii, care i-au răspuns cu aceeaşi căldură. „Aceste reacţii mă salvează şi îmi dau sens. Sunt o binecuvântare!”, a mărturisit Beth Hart printre lacrimi de fericire.

“I’d rather Go Blind”, piesa Ettei James, şi “Whole Lotta Love”, a legendarei trupe Led Zeppelin au fost câteva dintre hiturile pe care Beth Hart le-a cântat la dorinţa publicului din România, pe lângă playlistul stabilit iniţial. Piesa “Better Man”, dedicată soţului ei, Scott, şi “Sister Heroine”, închinată memoriei surorii sale, victimă a abuzului de droguri, s-au regăsit între piesele cantate de Beth Hart la Sala Palatului. Playlist-ul artistei a inclus compoziţii proprii din albumele blues şi rock ale ei, dar şi cover-uri după piese celebre.

A mâncat sarmale cu mămăligă imediat după spectacol

După concert, cântăreaţa americană a fost răsplătită cu o porţie de sarmale cu mămăligă, la care visa de când ajunsese în România. Beth Hart a recunoscut că nu poate mânca niciodată înainte de concert şi, cum auzise deja de la soţul ei şi de la cei din staff despre delicioasele sarmale cu mămăligă, şi-a propus să le guste imediat după spectacol.

„Sper să mă întorc curând aici! România mi-a pătruns direct în inimă chiar de la prima întâlnire cu ea! Vă mulţumesc pentru tot, pentru căldura, dragostea şi bucuria pe care mi le-aţi transmis! Vă iubesc!”, a spus Beth Hart la plecarea spre aeroport.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus