vineri , 22 septembrie 2023

Beyoncé vorbește deschis despre fanteziile sale sexuale

Beyonce1

Extrem de discretă în ce privește viața sa personală, Beyoncé și-a surprins fanii, recent, când a vorbit deschis, într-un interviu, despre fanteziile sale sexuale. Cântăreața a declarat că una dintre dorințele ei este să facă sex în locuri publice și a specificat că ar prefera în acest sens Muzeul Luvru sau Arcul de Triumf.

„Mi-ar plăcea să fac sex la Luvru sau sub Arcul de Triumf… Parisul este atât de frumos, sexy”, a mărturisit Beyoncé pentru revista Flaunt. Artista, căsătorită cu raperul Jay-Z, a mai dezvăluit că, pentru momentele sale de intimitate, preferă muzica R&B a anilor ’90. „Tot ceea ce ai nevoie este o pătură confortabilă, vin roşu, fructe şi şi muzică R&B a anilor ’90 de pe iPod-ul meu. Nu cred că ai nevoie de altceva”, a spus vedeta.
Beyoncé, cunoscută pentru silueta sa voluptuoasă, a mai declarat că nu agreează dieta ce presupune limitarea produselor cu gluten și că îi place să se răsfețe, din când în când, cu preparate gustoase. „Nu am nimic împotriva glutenului. Pizza de duminică este un lucru obligatoriu pentru mine”, a spus cântăreaţa.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *