marți , 5 decembrie 2023

Bilete reduse la spectacolul „Lacul lebedelor” pe gheață, din București

Afis reducere Lacul Lebedelor ora 16.00

Marii campioni la patinaj artistic din întreaga lume, reuniți sub cupola The Imperial Ice Stars, nu au aterizat încă la București, însă biletele pentru reprezentația spectacolului „Lacul Lebedelor” pe gheață, de la ora 20.00, au fost deja epuizate! Pentru cei care nu au reușit să prindă un bilet la spectacolul din 20 februarie, ora 20.00, de la Sala Palatului, organizatorii au două vești bune: pentru reprezentația de la ora 16.00 încă se mai găsesc bilete, iar în perioada 18-20 februarie le pot achiziționa cu o reducere de 25%.

Sala Palatului transformată peste noapte în patinoar, muzica lui Ceaikovsky, costume de vis, acrobații ce îți taie răsuflarea și nu în ultimul rând, o coregrafie de vis; toate acestea te vor purta în tărâmul de poveste al frumoasei prințese transformate de un vrăjitor rău în lebădă. Campioni olimpici și mondiali la patinaj, deghizați în prinți, își vor risca viața în lupta cu vrăjitorul cel rău, pentru ca în final totul să se termine cu bine, iar prințesa să fie salvată.
Evgheni Platov – deținator a două titluri olimpice, Oksana Grishuk – de patru ori campioană mondială și de trei ori campioană europeană, Albena Denkova, Maxim Stavisk și Alexei Nemov – cel care a strâns de-a lungul anilor nu mai puțin de 12 titluri olimpice și un număr considerabil de fani, sunt doar câteva din numele ce vor da o notă contemporană celebrului balet pus în scenă de peste o sută de ani.

Toți cei ce își doresc să petreacă două ore în compania patinatorilor balerini de la The Imperial Ice Stars au acum șansa să achiziționeze bilete cu 25% reducere.

Pentru spectacolul de la ora 20.00 din București, biletele au fost epuizate, dar pentru spectacolul de la ora 16.00 prețurile biletelor sunt următoarele:

–   300 lei (categoria VIP) – preț redus 225 lei

–   250 lei (categoria 1) – preț redus 190 lei

–   200 lei (categoria 2) – preț redus 150 lei

–   150 lei (categoria 3) – preț redus 110 lei

–   100 lei (categoria 4) – preț redus 75 lei

–     50 lei (categoria 5) – preț redus 37 lei

Ele pot fi achiziționate din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor, stația de metrou Unirii 1 și rețeaua Eventim. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *