vineri , 1 decembrie 2023

„Bits of Fashion. Stories. Interviews. Reviews”, de Victoria West. Despre modă, cu pasiune

BitsofFashion

O carte tonică și pozitivă, în care Victoria West vorbește cu pasiune despre modă și universul ei glamour, oferă trucuri pentru reinventat garderobe ponosite, publică interviuri și ne povestește despre volumele ei preferate.

Victoria West, care a emigrat din România în Canada în urmă cu mulți ani, spune că a înființat blogul ei, FashionStyleBeautyandMore.blogspot.com pentru că visa, de fapt, să scrie o carte. După o așteptare care pare că a meritat, iată și cartea: „Bits of Fashion. Stories. Interviews. Reviews” – după cum spune și titlul, o colecție interesantă de eseuri, interviuri și recenzii literare.

Fie că scrie despre little black dress, despre jeans sau celebrii pantofi Manolo Blahnik, fie că abordează subiectul eternei probleme a femeilor care „nu au cu ce să se îmbrace” și le îndrumă cu soluții și idei creative, Victoria reușește să facă din lectura cărții o experiență cu adevărat utilă și plăcută. Partea a doua a volumului cuprinde o serie de interviuri cu designeri canadieni, cu artiști și oameni influenți din industria modei canadiene, iar in cea de-a treia, autoarea vorbește despre unele dintre cărțile care i-au plăcut cel mai mult. Nu lipsesc din „Bits of Fashion” nici poveștile despre Toronto Fashion Week și alte evenimente dedicate modei, la care Victoria participă cu vădită plăcere. Pentru că, deși jobul ei e altul, moda e pasiunea care o animă cu adevărat: „Iubesc să scriu, iubesc moda și iubesc să scriu despre modă”.

„Bits of Fashion. Stories. Interviews. Reviews” poate fi comandată pe site-ul amazon.com, la prețul de 9 dolari. 

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *