luni , 2 octombrie 2023

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a murit

Bobbi Kristinafoto

Bobbi Kristina, fiica cântăreței Whitney Houston și a rapperului Bobbi Brown, a murit duminică, la vârsta de 22 de ani, a anunțat familia acesteia.

„Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni”, a anunţat Kristen Foster, purtătoarea de cuvânt a familiei, citată de CNN.

În urmă cu șase luni, Bobbi Kristina a fost găsită inconștientă în baia vilei sale din Roswell, o suburbie a orașului Atlanta. În mod bizar, circumstanțele în care a fost găsită se aseamănă izbitor cu cele în care a murit mama sa, Whitney Houston, în februarie 2012. Bobbi, care prezenta urme de violență pe corp, a fost plasată în comă indusă, iar medicii au diagnosticat-o apoi cu leziuni cerebrale ireversibile. După câteva luni pe care le-a petrecut în comă în spitalul Emory din Atlanta, Bobbi a fost mutată recent la un centru de îngrijiri paliative din apropiere de capitala statului american Georgia. Familia a dat atunci publicității un comunicat în care afirma că starea de sănătate a fetei „a continuat să se deterioreze. Ea a fost mutată într-un centru de îngrijiri paliative. Este în mâinile lui Dumnezeu acum”.

Nick Gordon, dat în judecată pentru 10 milioane de dolari

În această perioadă, Nick Gordon, logodnicul lui Bobbi, este acuzat, într-un proces de 10 milioane de dolari, că i-a provocat acesteia leziuni cauzatoare de moarte, precum și că i-a furat aproximativ 11.000 de dolari din contul bancar, în timp ce ea se afla în comă. Procesul se află în desfășurare în statul Georgia și a fost intentat de administratorii averii lui Bobbi Kristina Brown. Fiica lui Whitney Houston a moștenit de la mama ei o avere de 20 de milioane de dolari. Tutorii săi sunt tatăl ei, rapperul Bobby Brown, și Pat Houston, soția fratelui lui Whitney, Gary.

În luna ianuarie, Bobbi Kristina s-ar fi certat cu logodnicul ei, Nick Gordon, iar episodul zgomotos a fost auzit de martori. Disputa s-a încheiat violent, potrivit acuzațiilor aduse în proces, iar Bobbi ar fi fost atât de grav afectată fizic de comportamentul agresiv al lui Gordon, încât și-a pierdut cunoștința. Când a fost găsită în cadă, „nu prezenta semne vitale de viaţă şi era în stare de inconştienţă, cu faţa în jos în cadă, cu gura umflată şi cu un dinte lipsă”, spun acuzațiile.

Nick Gordon este „fiul adoptiv” al lui Whitney Houston. El a fost crescut de artistă încă de la vârsta de 12 ani, fără a fi însă vreodată adoptat în mod oficial. După moartea vedetei, Bobbi Kristina și Nick au început o relație și au anunțat că s-au logodit, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Bobbi Kristina Brown era singurul copil al lui Whitney Houston. Ea s-a născut în 1993, când artista era căsătorită cu rapperul Bobby Brown, de care a divorţat în 2007.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *