vineri , 30 iulie 2021

Boutique Cliché, la a cincea ediție: târg de haine și accesorii unicat

BC

A cincea ediţie a târgului de haine şi accesorii Boutique Cliche are loc, pe 12 și 13 aprilie, între orele 11.00 și 19.00, în Inspayer Batiştei.

Organizatorii sărbătoresc cinci ani de existenţă a Boutique Cliche cu o ediţie specială. Spre deosebire de celelate târguri, evenimentul de anul acesta aduce un suflu nou: o serie de workshop-uri şi discuţii libere ce abordează subiecte de interes feminin.

Târgul va reuni expozanţi precum Babiole, Catryoshka, Mărgeluţe Vesele, Pow Pow Chic, Georgiana Iordache Atelier, Isabela Ştefan, Vintagemag, Miss Di şi mulţi alţi. Aceştia va aşteaptă cu reduceri speciale şi surprize. Pe lângă expoziţia cu vânzare, vor avea loc şi ateliere de cercei şi alte accesorii handmade, care să se asorteze oricărei ţinute.

Vom fi invitaţi speciali, precum Irina Gardea, care va vorbi despre pensat şi despre tehnica ei specială, şi Flavia Apostol, care îşi va lansa cartea de dezvoltare personală, într-o conferinţă intituala „Hello, my name is Fabulous!”.

Vor fi realizate ateliere de frumuseţe de către partenerii organizatorilor de la AVON, un reprezentant al companiei urmând să răspundă tuturor curiozităţilor celor prezenți.

Dacă obosiţi de la probatul hainelor, vă puteţi relaxa pe terasa însorită de la Inspayer Batiştei, în timp ce savuraţi un cappuccino şi o prăjitură delicioasă de la Jeans and Cupcakes.

Trebuie amintit faptul că invitaţii vor avea parte şi de o tombolă cu premii surpriză de la sponsorii evenimentului!

Despre  Boutique Cliché

Boutique Cliché este un eveniment marca PRIME România, care doreşte să adune, preţ de două zile, cele mai talentate nume prezente pe blogurile vintage din România.

Haine unicat, din materiale de cea mai bună calitate, ţinute creative şi accesorii speciale: Boutique Cliché promovează, aşadar, atitudine inteligentă pentru cei care cred că fiecare dintre noi imprimă personalitate hainelor pe care le poartă.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus