miercuri , 4 octombrie 2023

Boxerul Tommy Morrison, care a jucat în „Rocky”, a murit la doar 44 de ani

tommy-morrison-rocky

Boxerul Tommy Morrison, fost campion mondial la categoria grea, cunoscut și pentru rolul său din filmul „Rocky V”, a murit, duminică, la vârsta de numai 44 de ani, după ce fusese diagnoticat cu HIV.

Morrison, căruia fanii îi spuneau „The Duke”, a obținut 49 de victorii, dintre care 44 prin knock-out. În 1988, el a jucat alături de Sylvester Stallone în partea a cincea a seriei „Rocky”.

În 1996, sportivul a fost diagnosticat cu virusul HIV și și-a pierdut licența în statul Nevada. Morrison nu a acceptat însă niciodată faptul că era bolnav, în 2006 el anunțând public că testul său pentru HIV fusese fals. El a revenit în ring, pentru scurtă vreme, un an mai târziu. „Ura să ştie că oamenii cred că are HIV. El şi-a făcut implant pectoral pentru a părea mai mare şi mai puternic. Însă implanturile au fost ulterior scoase din cauza unei infecţii. În ultimul an, Tommy a stat la pat şi a fost hrănit printr-un tub. Nu mai putea vorbi şi respira asistat”, a declarat mama boxerului, citată de Daily Mail.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *