joi , 7 decembrie 2023

Bradley Cooper este imaginea înghețatei Häagen-Dazs Secret Sensations – VIDEO

Bradley

Actorul Bradley Cooper este imaginea celei mai noi campanii Häagen-Dazs, el fiind prima celebritate care apare într-o reclamă a celebrului brand de înghețată. „The House of Häagen-Dazs” – cea mai amplă campanie realizată vreodată de proprietarii mărcii – este centrată pe esenţa sofisticată a brandului Häagen-Dazs, iar actorul nominalizat la Oscar își interpretează rolul cu același farmec cu care o face pe marile ecrane.

Häagen-Dazs, îngheţata super premium numarul 1 în lume, îşi răsfaţă consumatoriicu un nou desert gourmet: noua gamă Secret Sensation în varianta family.

Mai multe „inimi” de sos fin sunt ascunse în cremoasa îngheţată Häagen-Dazs. Gama Secret Sensation Family este disponibilă în două arome speciale, inspirate din deserturi celebre în întreaga lume: Crème Brûlée şi Chocolat Fondant :

  • Crème Brûlée: îngheţată delicioasă cu bucăţi de caramel crocant, în care veţi găsi ascuns, în mai multe locuri, un sos fin de caramel.
  • Chocolat Fondant: îngheţată delicioasă de ciocolată cu bucaţi de prajitură brownies, în care veţi gasi ascuns in mai multe locuri, sos fin de ciocolată.

Pasiunea Häagen-Dazs pentru perfecţiune a fost din nou probată atât prin compoziţia unică a aromelor noii game Secret Sensation, cât şi prin calitatea recunoscută a ingredientelor sale. Toate produsele Häagen-Dazs aparţin unei categorii exclusiviste de îngheţate, fără coloranţi si conservanţi.

Începand cu 1 Mai puteţi găsi produsele Häagen-Dazs CrèmeBrûlée şi Chocolat Fondant la 457 de mililitri în lanţurile de hipermarketuri, supermarketuri şi rețelele de benzinării din Romania. Preţ recomandat: 39.00 lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *