vineri , 22 septembrie 2023

Cadouri muzicale pentru Paște: Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth. Joi şi vineri, bilete mai ieftine!

Promotie 11, 12 apr!

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la Paște. Încă nu ai cumpărat cadouri pentru cei dragi? Organizatorul de evenimente Project Events îţi vine în ajutor cu câteva idei, oferind chiar o reducere substanţială. Joi şi vineri (11 şi 12 aprilie) biletele pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth sunt mai ieftine cu 25%!

Oricine cumpără în zilele de 11 şi 12 aprilie 2013 un bilet la unul dintre cele trei concerte (Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth)va beneficia de o reducere de 25%! Reducerea este valabilă pentru toate categoriile de bilete. Aceasta promoţie este valabilă doar în zilele de 11 şi 12 aprilie şi este disponibilă la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului şi la librăria Mihai Eminescu. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro sau www.BLT.ro! În cazul în care comanda se face online, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, există şi posibilitatea rezervării biletelor, acestea putând fi ridicate personal de către client de la unul din magazinele menţionate mai sus.

Cât va fi prețul biletelor, cu reducere

Concertul „MEGADETH” va avea loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucureşti. Pentru acest concert, preţul întreg al unui bilet este de 100 lei. Cu reducerea aplicată, un bilet va costa 75 lei!

Concertul „PATRICIA KAAS – Kaas Chante Piaf” va avea loc pe 23 iunie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti.Pentru acest concert, preţurile întregi pornesc de la 100 lei şi ajung până la 350 lei. Cu reducerea aplicată, un bilet va costa între 75 lei şi 262 lei.

Concertul „JOE COCKER” va avea loc pe 4 August 2013 la Romexpo Bucureşti. Pentru acest concert, preţurile întregi pornesc de la 135 lei şi ajung până la 750 lei. Cu reducerea aplicată, un bilet va costa între 100 lei şi 562 lei.

Nu uitaţi! Biletele reduse se găsesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului, la librăria Mihai Eminescu şi online pe Biletoo.ro şi BLT.ro!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *